Bed & Breakfast ‘Buitengoed Op De Knolle’ te Fochteloo in Friesland heeft onlangs de prestigieuze titel ‘Beste Bed & Breakfast van Nederland 2019’ gekregen van de Stichting Bed & Breakfast Nederland. De jury: ‘De B&B blinkt uit door haar faciliteiten en de waardering van bezoekers’.

Buitengoed Op De Knolle mag zich vanaf nu een jaar lang de Beste Bed & Breakfast van Nederland noemen!

De Friese B&B kreeg in het voorbije jaar gemiddeld een prachtige score in de hoogste, meest luxe categorie van de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. Deelnemende B&B’s worden beoordeeld en gerangschikt met 1 tot en met 5 Tulpen, oplopend van eenvoudig tot zeer luxe. In reviews kreeg Buitengoed Op De Knolle bovendien een bijzonder hoge waardering. Meer dan 300 gasten waardeerden de accommodatie gemiddeld met een 9,9!

Bij Buitengoed Op De Knolle krijg je ook wel wat: er zijn twee royale suites met ieder o.a. een ruime woonkamer met open keuken en een heel romantisch slaapvertrek op de vide. Beide suites hebben bovendien een heerlijk terras met privé-jacuzzi. Tot slot wordt er elke ochtend een uitgebreid ontbijt geserveerd met streekproducten.

De winnaars in de hoogste categorie:

Organisator Stichting Bed & Breakfast Nederland is ook de uitvoerder van het Nederlandse Classificatiesysteem voor B&B’s. De Stichting maakt de kwaliteitsverschillen tussen B&B’s helder door de B&B’s te classificeren in de categorieën van 1 tot en met 5 Tulpen. Alle deelnemende accommodaties worden door een zgn. ‘mystery guest’ bezocht en beoordeeld. In totaal zijn in ons land ongeveer 500 B&B’s geclassificeerd.

Deel dit artikel