Al het moois van de Utrechtse Heuvelrug in vier heerlijke wandeldagen. Je maakt op een bijzondere wijze kennis met de Heuvelrug in al haar facetten: naald- en loofbossen, heidevelden, zandverstuivingen, vennen en valleien.

Met vriendelijke klimmetjes die soms flinke kuitenbijters blijken en prachtige heidevelden waarover je uren kunt blijven wandelen. En dat alles onverhard, gevarieerd met veel rust en ruimte. Vier avontuurlijke routes, waarbij je ook regelmatig buiten de gangbare paden wandelt. Met de Heuvelrug Natuurwandel4daagse ontdek je de meest bijzondere plekjes van de parel die de Heuvelrug zal blijken te zijn…

wandelnieuws austerlitz mist

De Heuvelrug Natuurwandel4daagse is 100% coronaproof en wandel je, individueel of met een klein gezelschap, in je eigen tempo op de dagen dat jij dat wilt. De wandelroutes zijn – op de aan- en uitloop na – vrijwel volledig onverhard.

Quality time

En is deelname niet een geweldig idee voor het nieuwe jaar? Deelname staat garant voor vier keer quality time met partner, zoon of dochter, zus of broer, vriend of vriendin. Of met die wandelmaat of -maten waar je eigenlijk véél te weinig mee wandelt…

Korting

Wie inschrijft vóór 1 februari 2021 met de couponcode WANDELTOCHT ontvangt 10% korting op het inschrijftarief. Ga via de link hieronder naar alle informatie en inschrijfformulieren. De Heuvelrug Natuurwandel4daagse: gewoon doen!

Je vindt alle informatie over de Heuvelrug Natuurwandel4daagse elders op deze website.