Een week geleden verscheen het bericht dat er niet meer voor de Heuvelrug Natuurwandel4daagse kon worden ingeschreven: de vervaardigde boekjes en medailles waren volledig uitverkocht. Vervolgens werden er dermate veel mailtjes gestuurd door teleurgestelde wandelaars, dat besloten werd een lijst van nabestellers aan te leggen.

Afhankelijk van het aantal belangstellenden zou medio maart de beslissing vallen of boekjes en medailles al dan niet zouden worden bijbesteld. Na vorig weekend was echter al duidelijk dat de extra bestelling er definitief komt. Daarom is het nu tijdelijk mogelijk je alsnog in te schrijven voor de Heuvelrug Natuurwandel4daagse 2021! 

Uiterlijk tot en met zondag 14 maart 2021 is inschrijven weer mogelijk voor alle vier de afstanden. Direct daarna worden de bestelde boekjes en medailles in productie genomen. In de laatste week van maart valt de envelop met inhoud op de deurmat bij de na-inschrijvers. Wil je graag alsnog meedoen? Wacht dan niet langer en grijp nú deze buitenkans!

ALSNOG MEEDOEN? MELD JE DAN NU HIER AAN!