Indien u geïnteresseerd bent in onze talrijke advertentiemogelijkheden kunt u contact opnemen met ons. Dit geldt zowel voor advertenties in onze periodiek uitgave van 'te voet', voor adverteren op onze website (volledig partnership, redactionele artikelen, nieuwe producten en banners), in de nieuwsbrief óf in een combinatie van deze drie. Bel +31 (0)6 45 969 850 en vraag naar Eef van den Brink of mail ons via onze contactpagina.

Wandelroutes

De redactie trekt er wandelend op uit en maakt je deelgenoot van de bijzondere verhalen en geeft bovendien tips voor onderweg. Of het nu gaat om een NS-wandeltocht, een veertiendaagse wandelvakantie, een stadswandeling, een etappe van een GR of een georganiseerde wandeltocht. Altijd een kritische en eerlijke blik met veel achtergrondinformatie.

Het laatste nieuws

'te voet' houd je op de hoogte van alles wat er gebeurt in de wandelwereld. Met nieuws, nieuwe routes en de laatste producten en materialen die voor wandelaars interessant zijn.

Interviews

Verhalen met bekende en minder bekende personen die een passie gemeen hebben: wandelen.

Loopbaan

In deze rubriek leveren de gedachten en belevenissen van schrijvers die veel wandelen kleine en grote verhalen op. Deze wandelende schrijvers gingen voor 'te voet' op pad: John Jansen van Galen, Gerard van Westerloo, Ronald Naar, Joyce Roodnat, A.L. Snijders, Gerrit Jan Zwier, Haro Hielkema, Herman Vuijsje, Jolanda Linschooten, Jan Blokker jr, Rik Zaal, Hans Dorrestijn.

Wandelsport

Ook de wandelsport komt in ieder nummer aan bod. Rond de Vierdaagsen geven we informatie over voorbereiding en training. Maar geven we een kijkje achter de schermen van de diverse grote organisaties en we besteden aandacht aan onder meer de aanschaf van nieuwe wandelschoenen en blessurevrij wandelen.

Terugkerende rubrieken:

  • Koffie met Melk: wandelcafés getest
  • Lichtvoetig: wandelcolumn
  • Het gepelde land: over vernieuwingen in het landschap
  • Wandelsportpagina
  • Handel en Wandel: de nieuwste gadgets en producten voor wandelaars
  • Nordic Walking
  • De nieuwste wandelreizen
  • De jaarlijkse verkiezing Wandelgemeente van het Jaar

 

WANDELWERELD bv
Postbus 196
3950 AD MAARN
Nederland
+31 (0)6 45 969 850
https://tevoetonline.nl

Onderstaand formulier s.v.p. NIET gebruiken voor het opzeggen van abonnementen of het doorgeven van een adreswijziging. Uw opzegging of adreswijziging graag mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. naam en postcode.

 

Form by ChronoForms - ChronoEngine.com