Foto: Shutterstock

Tevoetonline organiseert zesmaal per jaar een fotowedstrijd. En u als websitebezoeker bepaalt mede wie de winnaar is van onze maandprijs: het fraaie boek 'Handboek Natuurfotografie', dat de KNVV-uitgeverij beschikbaar heeft gesteld voor de prijswinnaars.

Tevens doen de zes winnaars aan het eind van het jaar mee in de verkiezing van de 'Foto van het Jaar', met als hoofdprijs een spiegelreflexcamera, inclusief zoomobjectief.

 • Foto van Jacco van der Zwan uit Groningen
  Foto van Jacco van der Zwan uit Groningen

  Jacco: 'Deze foto is gemaakt tijdens een wandelvakantie in Tirol. Een passende foto voor deze wedstrijd!'

 • Foto van Laura Reimert uit Raalte
  Foto van Laura Reimert uit Raalte

  Laura: 'Toen het nat en druilerig weer was leverde dit fraaie paddestoelen op, zoals deze groene zwam'.

 • Foto van Jan Twint uit Amsterdam
  Foto van Jan Twint uit Amsterdam

  Jan: 'Geweldig wandelen langs wad en zee op het mooie Ameland, juist na een regenbui!'

Wilt u de foto's in uw eigen tempo bekijken, zonder dat er tekst in staat?
Klik dan op de slideshow hierboven. Eén van de foto's opent zich dan, waarna u met het pijltje rechts zelf kunt bepalen wanneer u naar de volgende foto gaat.

Fotowedstrijd mei-juni 2019

Hoe stemt u mee?

Dat is eenvoudig: u klikt het bolletje aan van de foto waarop uw keuze is gevallen en klikt vervolgens op STEM. Er kan slechts eenmaal per IP-adres worden gestemd. Als er al gestemd is vanaf uw IP-adres is de STEM-button niet meer zichtbaar; in plaats daarvan ziet u de tussenstand van de fotowedstrijd. Na sluitingsdatum van de fotowedstrijd wordt de maker van de foto met de meeste stemmen de gelukkige winnaar van het fraaie Handboek Natuurfotografie.