Wandelkrant 'te voet' bestaat dit jaar 25 jaar. Om dat te vieren met jullie zijn er in de loop van 2019 maar liefst 25 WINACTIES voor iedereen die 'te voet' - op welke manier dan ook - volgt. Of dat nu via een abonnement op de wandelkrant is, als bezoeker van tevoetonline.nl, als volger op Facebook of Twitter of als nieuwsbriefontvanger... iedereen kan meedoen.

wandelnieuws tevoet 25 jaar shutterstock

Elke winactie heeft een looptijd van 25 dagen. De winacties zullen o.a. worden gecommuniceerd in de papieren edities van wandelkrant ‘te voet’, via onze website tevoetonline.nl, Facebook en Twitter en via de wekelijkse nieuwsbrief. De te winnen prijzen zullen variëren van deelnamebewijzen voor populaire wandelevenementen tot wandelschoenen en alles wat daartussen zit.

De ENIGE VOORWAARDE voor deelname aan onze winacties is dat je geregistreerd moet zijn als ontvanger van onze wekelijkse, informatieve nieuwsbrief. Registreren is geheel GRATIS en kan via deze website. Kortom... mis er geen en meld je éérst even aan!

Als je wilt deelnemen aan de Tocht om de Noord, dan moet je er altijd als de kippen bij zijn. En vrijdag 1 maart was het weer zover: om 18.00 uur opende de inschrijving voor de Tocht om de Noord en om 18.15 uur was het populaire wandelevenement in het noorden des lands stijf uitverkocht. Aanmelden voor een reservelijst is nog wel mogelijk overigens…