AAN DEZE WINACTIE KUN JE NIET MEER MEEDOEN I.V.M. HET VERSTRIJKEN VAN DE TERMIJN
Vandaag gaat in samenwerking met Deuter rugzakken een nieuwe winactie van start. Wat er te winnen valt? Een Deuter Nijmegen Pulse 3 heuptas t.w.v. € 59,95 én een Deuter Nijmegen Speed Lite 16 rugzak t.w.v. € 59,95!

uitrusting deuter pulse 3 e prod1Doe mee en stuur je antwoord op de vraag naar ons toe. En… zorg dat je geregistreerd bent als nieuwsbriefontvanger van tevoetonline, want dat is de enige eis voor deelname aan onze winacties!

Wellicht ben jij de gelukkige die één van deze deze fraaie modellen uit de Deuter Vierdaagse collectie wint! Deze winactie loopt tot en met 31 maart 2020

uitrusting deuter rugzak1

Wat moet je hiervoor doen?

Ga naar het artikel ‘Ontdek de Deuter Vierdaagse collectie’ op deze website en zoek daar het antwoord op de volgende vraag:

Noem het gewicht én de inhoud van de Deuter Nijmegen Speed Lite 16 rugzak

Stuur je antwoord naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld s.v.p. ook je naam, adres, postcode en woonplaats. Deze actie eindigt op 31 maart 2020 om 23.59 uur. De winnaar wordt in de week erna bekend gemaakt via onze website en via de nieuwsbrief. Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden.

De enige eis om deel te nemen aan onze winacties is dat je geregistreerd moet zijn als nieuwsbriefontvanger van tevoetonline. Registreren kan eenvoudig via de button op deze website.

En tot slot nog even dit: je gegevens worden door tevoetonline beslist niet verhandeld aan- of gedeeld met derde partijen.

Winnaar van de Deuter Nijmegen Pulse 3 heuptas t.w.v. € 59,95:

Ans Tipker uit Winschoten

Winnaar van de Deuter Nijmegen Speed Lite 16 rugzak t.w.v. € 59,95:

Joost Tervoort uit Beverwijk