AAN DEZE WINACTIE KUN JE NIET MEER MEEDOEN I.V.M. HET VERSTRIJKEN VAN DE TERMIJN
Jubilaris ‘te voet’ en Lowe Alpine werken al 25 jaar zeer nauw samen. Vanzelfsprekend dat deze trouwe relatie partij is bij één van onze jubileum-winacties. Met de talrijke vierdaagsen in aantocht stelt Lowe Alpine voor lezers en nieuwsbriefontvangers van ‘te voet’ drie fraaie heuptassen voor wandelaars beschikbaar van het type Nijmegen 6. De winkelwaarde van deze heuptassen is € 59,95 per stuk.

Doe dus mee en grijp dit buitenkansje! Misschien ben je één van gelukkigen en kunnen we over 25 dagen bekend maken dat jij één van deze heuptassen hebt gewonnen!

nijmegen auburn rugzakken heuptas

Wat moet je hiervoor doen?

Ga naar het artikel over de Nijmegen 6 op onze website en zoek daar het antwoord op de volgende vraag:

Wat is de inhoud van elk van de twee meegeleverde bidons?

Stuur je antwoord naar ons mailadres. Vermeld s.v.p. ook je naam, adres, postcode en woonplaats. Deze actie loopt 25 dagen en eindigt op 12 mei 2019 om 23.59 uur. De winnaars worden in de week erna bekend gemaakt via onze website en via de nieuwsbrief. Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden.

De enige eis om deel te nemen aan onze winacties is dat je geregistreerd moet zijn als nieuwsbriefontvanger van tevoetonline. Registreren kan eenvoudig via de button op deze website.

En tot slot nog even dit: je gegevens worden door tevoetonline beslist niet verhandeld aan- of gedeeld met derde partijen.

De drie winnaars van de Nijmegen 6 zijn:

Petra Zaremba uit Venlo

Ramona Verbeek uit Almere

Gerrit-Jan van den Berg uit Enschede

De drie winnaars krijgen de Lowe Alpine Nijmegen 6 toegestuurd. Ze zijn bovendien inmiddels per mail door ons ingelicht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.