AAN DEZE WINACTIE KUN JE NIET MEER MEEDOEN I.V.M. HET VERSTRIJKEN VAN DE TERMIJN
Vandaag gaat er in het kader van ons 25-jarig jubileum weer nieuwe winactie van start. Ditmaal is er een paar Hanwag wandelschoenen, te weten het nieuwe hikemodel Tarso Low ES (heren) of Saldana Low Lady ES (dames), t.w.v. EU199,95 te winnen!

Doe mee en stuur je antwoord op de vraag naar ons toe. En… zorg dat je geregistreerd bent als nieuwsbriefontvanger, want dat is de enige eis voor deelname aan onze winacties!

hanwag tarso low

Doe mee en wellicht ben jij de gelukkige die deze fraaie, duurzaam geproduceerde Hanwag wandelschoenen wint. Ook deze winactie duurt 25 dagen en loopt dus tot en met 25 mei 2019.

Wat moet je hiervoor doen?

Ga naar het artikel ‘Hanwag innoveert vanuit traditie' en zoek daar het antwoord op de volgende vraag:

Voor hoeveel procent bestaat de PU-middenzool van het model Hanwag Tarso Low ES uit gerecycled materiaal?

Stuur je antwoord naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld s.v.p. ook je naam, adres, postcode en woonplaats én of je man of vrouw bent (i.v.m. heren- of damesmodel). Deze actie loopt 25 dagen en eindigt op 25 mei 2019 om 23.59 uur. De winnaar wordt in de week erna bekend gemaakt via onze website en via de nieuwsbrief. Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden.

De enige eis om deel te nemen aan onze winacties is dat je geregistreerd moet zijn als nieuwsbriefontvanger van tevoetonline. Registreren kan eenvoudig via de button op deze website.

En tot slot nog even dit: je gegevens worden door tevoetonline beslist niet verhandeld aan- of gedeeld met derde partijen.