AAN DEZE WINACTIE KUN JE NIET MEER MEEDOEN I.V.M. HET VERSTRIJKEN VAN DE TERMIJN
Vandaag gaat er in het kader van ons 25-jarig jubileum een volgende winactie van start. Ditmaal kunnen de deelnemers een hiking-kit van Van Eeghen Footcare winnen. In totaal worden onder de inzenders met de juiste oplossing drie hiking-kits t.w.v. EU39,95 verloot.

Doe mee en stuur je antwoord op de vraag naar ons toe. En… zorg dat je geregistreerd bent als nieuwsbriefontvanger, want dat is de enige eis voor deelname aan onze winacties!

Doe mee en wellicht ben jij degene die een gratis hiking-kit van Van Eeghen Footcare wint. De kit staat garant voor vele onbezorgde, blaarloze wandelkilometers. Ook deze winactie duurt 25 dagen; de actie loopt tot en met 2 augustus 2019.

Wat moet je hiervoor doen?

Ga naar het artikel ‘Wandelen met aandacht voor je voeten’ en zoek daar het antwoord op de volgende vraag:

Noem minimaal twee producten die deel uitmaken van de Van Eeghen Footcare hiking-kit.

Stuur je antwoord naar ons mailadres. Vermeld s.v.p. ook je naam, adres, postcode en woonplaats. Deze actie loopt 25 dagen en eindigt op 2 augustus 2019 om 23.59 uur. De winnaar wordt in de week erna bekend gemaakt via onze website en via de nieuwsbrief. Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden.

De enige eis om deel te nemen aan onze winacties is dat je geregistreerd moet zijn als nieuwsbriefontvanger van tevoetonline. Registreren kan eenvoudig via de button op deze website.

En tot slot nog even dit: je gegevens worden door tevoetonline beslist niet verhandeld aan- of gedeeld met derde partijen.