© foto Ad Snelderwaard
© foto Ad Snelderwaard

AAN DEZE WINACTIE KUN JE NIET MEER MEEDOEN I.V.M. HET VERSTRIJKEN VAN DE TERMIJN
Wandelkrant ‘te voet’ en Wandelnet werken al vele jaren innig samen. Logisch dat ook Wandelnet meedoet aan één van de winacties in ons jubileumjaar. Deze sympathieke organisatie stelt 10 gidsen van het onlangs vernieuwde Waterliniepad beschikbaar ter waarde van €19,45 per stuk voor evenzoveel winnende deelnemers.

Doe mee en grijp deze buitenkans! Wellicht ben je één van gelukkigen en kunnen we over 25 dagen bekend maken dat jij één van deze gidsen hebt gewonnen!

Wat moet je hiervoor doen? Ga naar de website van Wandelnet en zoek het antwoord op de volgende vraag:

In welke Nederlandse stad eindigt de route van het vernieuwde Waterliniepad?

Stuur je antwoord naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld s.v.p. ook je naam, adres, postcode en woonplaats. Deze actie loopt 25 dagen en eindigt op 28 april 2019 om 23.59 uur. De winnaars worden in de week erna bekend gemaakt via onze website en via de nieuwsbrief. Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden.

De enige eis om deel te nemen aan onze winacties is dat je geregistreerd moet zijn als nieuwsbriefontvanger van tevoetonline. Registreren kan eenvoudig via de button op deze website.

En tot slot nog even dit: je gegevens worden door tevoetonline beslist niet verhandeld aan- of gedeeld met derde partijen.

Hieronder alvast de nieuwste video over het vernieuwde Waterliniepad.

 

De tien winnaars van de wandelgids zijn:

Maayke Bongenaar uit Haarlem

Annette Verschuure uit Alem

Sander de Boer uit Leeuwarden

Frits Verdonschot uit Nederweert-Eind

Wil van IJperen uit Vlaardingen

Jolanda Verwoert uit Kesteren

Sjanny Bertens uit Maarssen

Eke van der Heide uit Harlingen

Ruud Vis uit Noordwijk aan Zee

Sebus Nikkels uit Westervoort

De tien winnaars krijgen in de loop van volgende week het gidsje toegestuurd. Ze zijn bovendien inmiddels per mail door ons ingelicht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.