© foto Ellen Koppendraaier
© foto Ellen Koppendraaier

AAN DEZE WINACTIE KUN JE NIET MEER MEEDOEN I.V.M. HET VERSTRIJKEN VAN DE TERMIJN.
Vandaag gaat er in het kader van ons 25-jarig jubileum een volgende winactie van start. Ditmaal kunnen de deelnemers een digitaal jaarabonnement - een zogenaamd 'webabonnement' - bij de Wandelpool winnen. In totaal worden onder de inzenders met de juiste oplossing 10 Wandelpool-abonnementen ter waarde van EU16 verloot.

Doe mee en stuur je antwoord op de vraag naar ons toe. En… zorg dat je geregistreerd bent als nieuwsbriefontvanger, want dat is de enige eis voor deelname aan onze winacties!

Doe mee en wellicht ben jij degene die een gratis webabonnement bij de Wandelpool wint. Je kunt dan een jaar lang gratis meewandelen met de exclusieve wandeltochten bij de Wandelpool. Ook deze winactie duurt 25 dagen; de actie loopt tot en met 20 juni 2019.

Wat moet je hiervoor doen?

Ga naar het artikel ‘Stichting De Wandelpool’ en zoek daar het antwoord op de volgende vraag:

Wat is het internetadres (de url) van Stichting De Wandelpool?

Stuur je antwoord naar ons mailadres. Vermeld s.v.p. ook je naam, adres, postcode en woonplaats. Deze actie loopt 25 dagen en eindigt op 20 juni 2019 om 23.59 uur. De winnaar wordt in de week erna bekend gemaakt via onze website en via de nieuwsbrief. Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden.

De enige eis om deel te nemen aan onze winacties is dat je geregistreerd moet zijn als nieuwsbriefontvanger van tevoetonline. Registreren kan eenvoudig via de button op deze website.

En tot slot nog even dit: je gegevens worden door tevoetonline beslist niet verhandeld aan- of gedeeld met derde partijen.