© foto Roelof Feringa
© foto Roelof Feringa

AAN DEZE WINACTIE KUN JE NIET MEER MEEDOEN I.V.M. HET VERSTRIJKEN VAN DE TERMIJN
In Groningen is onlangs de tweede route van het Pronkjewailpad geopend: de Zuidroute. Het Pronkjewailpad is een nieuw wandelevenement c.q. langeafstandspad, georganiseerd door Tocht om de Noord.

Wandelaars kunnen al wandelend kennismaken met de toeristische hoogtepunten van de provincie Groningen. Als deelnemer loop je in de Noordroute een afstand van in totaal ongeveer 250 kilometer en kom je langs- en door de pronkjuwelen van Groningen.

Wandelkrant ‘te voet’ en de organisator Tocht om de Noord hebben al jarenlang een hechte band. Daarom zijn - ter ere van ons 25-jarig jubileum - vijf deelnemersbewijzen voor het Pronkjewailpad, ter waarde van €38,00 per stuk, beschikbaar gesteld voor deze winactie. Doe mee, ervaar dit bijzondere evenement en maak al wandelend kennis met de pronkjuwelen van Groningen!

Wat moet je daarvoor doen? Dat is simpel, zoek in het artikel op deze website het antwoord op de volgende vraag:

Hoe heet het slotevenement dat in november door de organisatie wordt georganiseerd voor de wandelaars die alle benodigde stempels hebben verzameld?

Stuur je antwoord naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je hebt hiervoor 25 dagen de tijd, dus deze winactie eindigt op 9 juni 2019 om 23.59 uur. De winnaars worden in de week erna bekend gemaakt via onze website en nieuwsbrief. Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden.

De enige eis om deel te nemen aan onze winacties is dat je geregistreerd moet zijn als nieuwsbriefontvanger van tevoetonline. Registreren kan eenvoudig via de button op deze website.

En tot slot nog even dit: je gegevens worden door tevoetonline beslist niet verhandeld aan- of gedeeld met derde partijen.