'Startplaats' Der Aakerk in Groningen © foto Shutterstock
'Startplaats' Der Aakerk in Groningen © foto Shutterstock

Nadat het wandelfestival Tocht om de Noord vanwege de coronacrisis is verplaatst naar volgend jaar (17) 18 en 19 september 2021 is er een alternatief bedacht door de organisatie: de Groningen Marathon, dit jaar vanzelfsprekend een virtueel evenement.

Dit is een wandel- en hardloopevenement van Groningen naar Uithuizermeeden over de klassieke marathonafstand van 42.195 meter, waarbij je ook kunt kiezen voor kortere afstanden. Het evenement vindt al plaats op zondag 28 juni en je kunt zelf beslissen hoe lang en waar je wilt lopen. Je kunt je inmiddels al  inschrijven voor 1 tot 8 uur en voor diverse afstanden, waarbij de maximale afstand 42.195 meter is.

De route van Groningen naar Uithuizermeeden loop je virtueel, maar ook ‘een beetje echt’. Onderweg ontdek je via opdrachten en andere activiteiten namelijk de ware aard van de doorkomstplaatsen. 

Wandelkrant ‘te voet’ en de organisator Tocht om de Noord hebben al jarenlang een hechte band. Daarom zijn er liefst tien deelnemersbewijzen voor Groningen Marathon beschikbaar gesteld voor deze winactie. Doe mee, ervaar dit bijzondere evenement en maak al wandelend kennis met de schoonheid van Groningen!

Wat moet je daarvoor doen? Dat is simpel, zoek in het artikel op deze website en maak de volgende zin af:

De uiteindelijke winnaar van de Groningen Marathon wordt uitgeroepen tot…….

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. JE HEBT HIERVOOR SLECHTS 5 DAGEN DE TIJD, dus deze winactie eindigt op 23 juni 2020 om 23.59 uur. De winnaars worden op donderdag 25 juni bekend gemaakt via onze website en nieuwsbrief en krijgen persoonlijk bericht van de organisatie. Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden.

De enige eis om deel te nemen aan onze winacties is dat je geregistreerd moet zijn als nieuwsbriefontvanger van tevoetonline. Registreren kan eenvoudig via de button op deze website.

En tot slot nog even dit: je gegevens worden door tevoetonline beslist niet verhandeld aan- of gedeeld met derde partijen.