AAN DEZE WINACTIE KUN JE NIET MEER MEEDOEN I.V.M. HET VERSTRIJKEN VAN DE TERMIJN
Als je wilt deelnemen aan de Tocht om de Noord, dan moet je er altijd als de kippen bij zijn. En vrijdag 1 maart was het weer zover: om 18.00 uur opende de inschrijving voor de Tocht om de Noord en om 18.15 uur was het populaire wandelevenement in het noorden des lands stijf uitverkocht. Aanmelden voor een reservelijst is nog wel mogelijk overigens…

Maar… wandelkrant ‘te voet’ en de Tocht om de Noord hebben al jarenlang een warme relatie. Enkele maanden geleden is de afspraak gemaakt dat - ter ere van ons 25-jarig jubileum - de organisatie vijf deelnemersbewijzen ter waarde van €45,00 per stuk beschikbaar zou stellen voor één van onze winacties. Nou, bij deze dan. Doe mee en wellicht ben je één van de gelukkigen die, via deze unieke gelegenheid, tóch nog kan deelnemen aan de Tocht om de Noord 2019.

Wat moet je daarvoor doen? Dat is simpel, zoek in het artikel op deze website het antwoord op de volgende vraag:

Wat is in 2019 het thema van de Tocht om de Noord?

Stuur je antwoord naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je hebt hiervoor 25 dagen de tijd, dus deze winactie eindigt op 31 maart 2019 om 23.59 uur. De winnaars worden in de week erna bekend gemaakt via onze website en nieuwsbrief. Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden.

De enige eis om deel te nemen aan onze winacties is dat je geregistreerd moet zijn als nieuwsbriefontvanger van tevoetonline. Registreren kan eenvoudig via de button op deze website.

En tot slot nog even dit: je gegevens worden door tevoetonline beslist niet verhandeld aan- of gedeeld met derde partijen.

De uiteindelijke winnaars zijn:

Christine Weston uit Haren (Groningen)

Ben Pisters uit Odiliapeel

Kees Burger uit Kaatsheuvel

Tannetje Koning uit Otterlo

Coby Merkens uit Groenekan