De Wandel4daagse Schoorl biedt je iedere dag een bijzondere tocht door het natuurreservaat van de Schoorlse Duinen. Strand, branding, duinen, bossen, dijken en polder, met een grote diversiteit aan vogels, dieren en planten. 

De uiterst groene Wandel4daagse Schoorl straalt met name puurheid en avontuur uit. Je wandelt overwegend door de ongerepte natuur van het Noordhollands Natuurreservaat. Je doet o.a. de Hondsbossche Zeewering aan. Maar ook Bergen, Groet, het klimduin van Schoorl, Petten en Camperduin liggen op de route. En horecagelegenheden - waaronder Bospaviljoen De Berenkuil en de strandpaviljoens - gaan speciaal open tijdens deze Wandel4daagse.

evenementen schoorl 3

De 4e Wandel4daagse ‘Schoorlse Duinen’ wordt tijdens de herfstvakantie gehouden, van maandag 12 t/m donderdag 15 oktober 2020. De etappes starten dagelijks vanuit Dorpshuis De Blinkerd in Schoorl.

Online inschrijven is mogelijk via de website tot 5 oktober 2020. Daarna kun je je nog inschrijven bij de start. Je hebt de keus uit vier verschillende afstanden: 25, 20, 15 en 10 km. Deelname per dag is ook mogelijk. Kinderen (tot 16 jaar) mogen gratis meewandelen. 

Inschrijven of meer informatie over de Wandel4daagse Schoorl kan via de website van de Sportwandelschool.

Een speciaal arrangement (bus-hotel-reis) is ingezet om ook mensen uit Limburg, Brabant en Utrecht in gelegenheid te stellen mee te doen. 

Meer wandelevents en -reizen vind je op de website van de Sportwandelschool.