Tijdens de Wandel4daagse Haarlem kijk je je ogen uit. Vier dagen wandelen door verschillende landschappen. Door Spaarnwoude, Spaarndam en Penningsveer, langs de Spaarne en de Mooie Nel.

Maar ook door het duin- en bosgebied bij Overveen, Bloemendaal, Santpoort en landgoed Beeckestijn. Ook de Molenplas en omgeving en de Haarlemmerhout met het Provinciehuis ontbreken niet. En binnen de stadswallen biedt de hoofdstad van Noord-Holland heel veel moois. 

De Wandel4daagse Haarlem wordt dit jaar georganiseerd van donderdag 21 mei t/m zondag 24 mei (21 mei is Hemelvaartsdag). Vier dagen achter elkaar, maar deelname per dag is ook mogelijk. Er is keuze uit 6 afstanden: 10 km, 15 km, 20 km, 25 km, 30 km en 40 km.

evenementen haarlem 2

De start- en finishlocatie ligt op een steenworp afstand van het treinstation Bloemendaal. Kom je met de auto? Bij het Kennemersportcenter kun je gratis parkeren.

Informatie en aanmelden

Op de website van de Haarlemse Vierdaagse vind je meer informatie en kun je je inschrijven. Je kunt ook het aanmeldformulier opvragen via telefoonnummer 0229-239447.