Welke gemeente wordt Wandelgemeente van het Jaar 2021

STEMMEN? DAN EERST REGISTREREN
Doordat in het verleden robots zijn ingezet om gemeenten een handje te helpen is het alleen mogelijk om te stemmen als je bij ons bent geregistreerd. JE KUNT JE HIER REGISTREREN. Je hoeft hiervoor alléén je emailadres en naam in te vullen. Je gegevens  worden niet verhandeld of beschikbaar gesteld aan derde partijen. PER IP-ADRES EN/OF EMAILADRES KAN SLECHTS EENMAAL WORDEN GESTEMD. Als er al vanaf je IP-adres of emailadres is gestemd zie je automatsich de tussenstand in de verkiezing.

LET OP: DE STEMKNOP VERSCHIJNT PAS NADAT JE BENT INGELOGD.

wandelgemeente van het jaar 2021
© foto Shutterstock

Welke gemeente in Nederland wordt Wandelgemeente van het Jaar in 2021? Overal in Nederlandse gemeenten worden wandelpaden, georgansieerde wandeltochten, thematochten en knooppuntenroutes uitgezet. Wandelkrant ‘te voet’ beoordeelt de gemeenten die hebben deelgenomen aan onze enquête over wandelvriendelijkheid. En jij mag meebeslissen! 

De gemeenten Landerd en Loon op Zand in Noord-Brabant en Roerdalen in Limburg zijn genomineerd op basis van een enquete over de wandelvriendelijkheid onder alle gemeenten in Nederland. Vervolgens zijn de gemeenten ter plaatse getest door de verslaggevers van ‘te voet’, die de mooiste wandeling in de gemeente hebben gelopen en die gemeente én route hebben beoordeeld op diverse criteria.

En ook jouw stem telt mee voor deze verkiezing. Registreer je via de button REGISTREREN en stem mee via deze website. Kies vervolgens jouw Wandelgemeente van het Jaar. Stemmen kan vanaf vandaag.

De spelregels

Eerst registreren

Doordat in het verleden robots zijn ingezet om gemeenten een handje te helpen kan er alleen gestemd worden als je eerst bent geregistreerd. Je hoeft alleen je emailadres en naam in te vullen. We garanderen dat je gegevens niet worden verhandeld en ook niet worden gedeeld met derde partijen. Je kunt je hier registreren.

Eénmaal stemmen

Vanaf elk IP-adres en/of emailadres kan slechts éénmaal worden gestemd. Dat houdt dus in dat bijvoordbeeld vanaf je kantoor slechts eenmaal een stem kan worden uitgebracht. Vraag medewerkers eventueel om thuis te stemmen.

De verkiezing sluit op 19 maart om 18.00 uur. Als je hebt gestemd kun je elk moment volgen welke gemeente er aan de leiding gaat. Je kunt hier je stem uitbrengen nadat je bent ingelogd. Na sluiting van de stemperiode bepaalt uiteindelijk de vakjury wie zich in 2021 de Wandelgemeente van het Jaar mag noemen.