Hieronder vind je 'merkenpagina's' van toonaangevende wandelmerken. Je kunt lezen waar het betreffende merk voor staat, wat de eigenschappen van deze producten zijn en je maakt er kennis met de diverse productlijnen van de gepresenteerde buitensportmerken.

Hier kun je meer te weten komen over een aantal buitensportmerken die hun sporen in de wandelwereld verdiend hebben. Je vindt er informatie over het ontstaan, de filosofie en de ontwikkeling van betreffende merken.

© foto Shutterstock

De producten van Fintomar hebben al veel wandelaars geholpen! Typische wandelblessures, zoals blaren, pijn aan de voeten, achillespees- of scheenbeenklachten kunnen worden voorkomen of verlicht met de 2Toms®, ProStretch®Plus en Tuli’s® producten.

© foto R. Attenberger

Bij VAUDE, de meest milieuvriendelijke fabrikant van functionele producten voor de Outdoor- en Bikesport van Europa, loopt het duurzaamheidsthema als groene draad door de hele organisatie.

Van 1921 tot vandaag de dag staat Hanwag voor traditioneel Beiers handwerk in combinatie met technische expertise en continue innovatie. Sinds de oprichting van onze firma produceren wij vanuit onze hoofdvestiging in Vierkirchen, vlakbij München, berg- en wandelschoenen van de hoogste kwaliteit.

In 1967 begon klimmer Greg Lowe, samen met zijn twee broers, in een klein schuurtje het bedrijf Lowe Alpine.