© foto Shutterstock
© foto Shutterstock

De producten van Fintomar hebben al veel wandelaars geholpen! Typische wandelblessures, zoals blaren, pijn aan de voeten, achillespees- of scheenbeenklachten kunnen worden voorkomen of verlicht met de 2Toms®, ProStretch®Plus en Tuli’s® producten.

‘Wandel met Plezier!" is ons motto! Probeer dit daarom zolang mogelijk blessurevrij of met minder pijn te doen! Kijk op de website welke producten hierbij kunnen helpen.

Fintomar is importeur en distributeur in de Benelux van Medi-Dyne® Healthcare Products, unieke producten die helpen bij het voorkomen en verlichten van sportblessures. Wereldwijd worden in meer dan 70 landen de innovatieve Medi-Dyne® producten geadviseerd door sportartsen, fysiotherapeuten, podotherapeuten en trainers en gebruikt door sporters en anderen die een goede fysieke ondersteuning nodig hebben bij pijn en blessures.

fintomar categorie pijnverlichting

Alle producten zijn uitvoerig getest en geëvalueerd door hooggekwalificeerde professionals in de gezondheidszorg, om er zeker van te zijn dat klanten de beste producten uit de branche krijgen. Strenge tests zorgen voor veiligheid, bruikbaarheid en effectiviteit van elk product. Het verschil is onmiddellijk te merken bij gebruik.

De gepatenteerde producten van Medi-Dyne® helpen bij het versterken, stretchen en beschermen van het lichaam en bij het voorkomen en verlichten van blessures, zoals: achillespees, hielspoor, blaren, zadelpijn, pijnlijke voeten, enkelblessures, scheenbeen en hamstring.

Voor meer informatie over deze unieke producten, zie onze website of stuur Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. óf bel 033–258 4174 / 06-2952 7801.