Van 1921 tot vandaag de dag staat Hanwag voor traditioneel Beiers handwerk in combinatie met technische expertise en continue innovatie. Sinds de oprichting van onze firma produceren wij vanuit onze hoofdvestiging in Vierkirchen, vlakbij München, berg- en wandelschoenen van de hoogste kwaliteit.

Met een sterke focus op de perfecte pasvorm, robuustheid en de verwerking van de beste materialen zijn al onze producten „Made in Europe“. Bij Hanwag worden alle modellen die niet naar de oude ambachtelijke wijze ‘dubbelgestikt’ worden, op ‘ gezwikte’ maakwijze vervaardigd. Deze ambachtelijk zeer veeleisende techniek om schoenen te vervaardigen, garandeert dat alle Hanwag modellen verzoold kunnen worden en ondersteunt daarmee hun lange levensduur.

GEMAAKT IN BEIEREN – GEDRAGEN OVER DE HELE WERELD

hanwag production ambachtelijk

Wegen ontstaan als we ze bewandelen. Zij tonen ons wie we zijn, wat ons beweegt en wat ons motiveert. Wij gaan onze weg reeds meer dan 90 jaar. Onze waarden werden traditie, onze toewijding werd passie. Gemaakt in Beieren, gedragen over de hele wereld. Wij zijn benieuwd waarheen de weg leidt.

www.hanwag.nl