Elke wandelaar die er regelmatig op uit trekt heeft een rugzak nodig. In de meeste gevallen voldoet hiervoor een dagrugzak. Je kunt er eigenlijk alles wel in kwijt wat nodig is om een fijne dagwandeling te maken. Wie verstandig is koopt een rugzak in een gespecialiseerde buitensportwinkel. Dat is de plek waar ze je deskundig kunnen adviseren, zodat je met een rugzak naar buiten loopt die voldoet aan al je wensen en die ook nog comfortabel zit.

Hieronze onze video over het kopen van een nieuwe dagrugzak. De aankoop van zo'n dagrugzak vereist een goed advies. We zijn hiervoor op bezoek geweest bij wandelspeciaalzaak Veluwe Outdoor in Nunspeet. Eigenaar Gerard Posthuma was zo vriendelijk onze Maxime op een heldere manier te adviseren bij de aankoop van een goede dagrugzak.

Ga jij graag naar buiten voor een ontspannen wandeling, maar weet je vaak niet waar je je spullen moet laten? Dan heeft deuter de oplossing: de AC Lite 23! Deze rugzak is comfortabel, heeft een innovatief ventilerend rugsysteem en is ook nog eens gemaakt van gerecyclede materialen. En, zoals alle rugzakken van deuter is ook de AC Lite 23 volledig vrij van PFC!

Lowe Alpine is een onafhankelijke rugzakspecialist, die zich sinds 1967 toelegt op het fabriceren van draagsystemen van wereldklasse. In dat jaar werd een revolutionaire rugzak ontwikkeld, met een inwendig frame, compressiebanden en andere baanbrekende details, wat klimmers veel meer bewegingsvrijheid gaf.

Tijdens het wandelen van de Vierdaagse Nijmegen wil je je niet druk maken over pijntjes of ongemakken die door uitrusting worden veroorzaakt. Deuter weet hier alles van en heeft daarom speciaal voor de Vierdaagse een exclusieve collectie rugzakken en heuptassen ontwikkeld.

De vernieuwde Lowe Alpine AirZone Trek rugzak betekent een revolutie op het gebied van ventilerende draagsystemen en werd daarom vóór de introductie reeds bekroond met twee belangrijke vakprijzen. Dat kwam niet vanzelf: er werd meer dan twee jaar aan de rugzak ontwikkeld en er werden wel 30 prototypes gemaakt.

Tijdens de lancering van de collectie herfst/winter 2020 heeft Jim Evans, de nieuwe eindverantwoordelijke voor Lowe Alpine, aangekondigd dat alle stoffen die vanaf 1 november voor Lowe Alpine-producten worden gekocht, geen fluorocarbon meer zullen bevatten.

© foto Robert Grew

De Lowe Alpine AirZone Z is een goed ventilerende rugzak die je op veel manieren kunt gebruiken. Je kunt hem pakken voor een zondagse wandeling, een dagtochtje door de bergen of bijvoorbeeld een fietstocht. De grote ritsopening geeft je onderweg eenvoudig en snel toegang tot al je spullen.

Ga je op pad en wil je een tas waar al je spullen in passen, maar draag je liever geen rugzak? Dan is de vernieuwde Space Case van Lowe Alpine iets voor jou.

Wie kent hem niet: De Nijmeegse Vierdaagse, het grootste wandelevenement van de wereld. Ieder jaar staan er weer 47.000 wandelaars te trappelen om vier dagen door Nijmegen en haar prachtige, bosrijke omgeving te wandelen.

De AirZone Camino Trek van Lowe Alpine is een goed ventilerende en comfortabele rugzak voor meerdaagse trekkings en dagwandelingen.

Hieronder staat de Aeon afgebeeld. Een nieuwe, lichte en veelzijdige dagrugzak van Lowe Alpine, voor iedereen die erop uit gaat. Of je nu gaat wandelen of fietsen, de bergen in gaat, sneeuw, zand of modder trotseert: met de Aeon stap je in een wereld vol oneindige mogelijkheden.