Elke wandelaar die er regelmatig op uit trekt heeft een rugzak nodig. In de meeste gevallen voldoet hiervoor een dagrugzak. Je kunt er eigenlijk alles wel in kwijt wat nodig is om een fijne dagwandeling te maken. Wie verstandig is koopt een rugzak in een gespecialiseerde buitensportwinkel. Dat is de plek waar ze je deskundig kunnen adviseren, zodat je met een rugzak naar buiten loopt die voldoet aan al je wensen en die ook nog comfortabel zit.

Ga je op pad en wil je een tas waar al je spullen in passen, maar draag je liever geen rugzak? Dan is de vernieuwde Space Case van Lowe Alpine iets voor jou.

Wie kent hem niet: De Nijmeegse Vierdaagse, het grootste wandelevenement van de wereld. Ieder jaar staan er weer 47.000 wandelaars te trappelen om vier dagen door Nijmegen en haar prachtige, bosrijke omgeving te wandelen.

De AirZone Camino Trek van Lowe Alpine is een goed ventilerende en comfortabele rugzak voor meerdaagse trekkings en dagwandelingen.

Hieronder staat de Aeon afgebeeld. Een nieuwe, lichte en veelzijdige dagrugzak van Lowe Alpine, voor iedereen die erop uit gaat. Of je nu gaat wandelen of fietsen, de bergen in gaat, sneeuw, zand of modder trotseert: met de Aeon stap je in een wereld vol oneindige mogelijkheden.

Foto: Shutterstock

Het inpakken van een rugzak kan een wandeltocht maken of breken. Om je rugzak goed in te pakken ga je als volgt te werk: Leg de rugzak op de rug of zet 'm rechtop. Begin met de grootste en zwaarste artikelen.