De hedendaagse wandelaar is op alles voorbereid. Het is verstandig om tijdens een wandeltocht je dagrugzakje te vullen met bijvoorbeeld een zonnebril, een pet of zonne- of regenhoedje, zonnebrand (factor 50 aanbevolen), pleisters en een koelende waterfles. En zo zijn er nog tal van handige, functionele en slimme wandelaccessoires om mee te nemen onderweg.

Als wandelaar kennen we het allemaal: na een paar kilometer wandelen over onverhard terrein heb je zand, steentjes, takjes of andere bosresten in je schoen. Ben je dat zat? Gebruik dan zogenaamde ‘trail gaiters’ Ze zijn erg handig en helpen voortreffelijk tegen dit ongemak tijdens je wandeltochten…

LEKI trekkingstokken bieden vertrouwen en veiligheid, zowel tijdens een training als bij al jouw dagelijkse wandelingen, trekavonturen en bergactiviteiten. Je goed voelen, bezig zijn met je gezondheid en bewegen wordt steeds belangrijker.

Wat is - na wandelen - nou heerlijker dan lekker een dagje weg te gaan met de fiets? Genieten van al het moois dat ons land te bieden heeft, onderweg picknicken en even heerlijk ontspannen. Tijdens zo’n dagje weg wil je natuurlijk je belangrijke spullen bij de hand hebben, maar je wilt ook niet te veel onnodige bagage meenemen.

Wandelstokken alleen voor oudere mensen? Echt niet! Wandelen met stokken heeft verschillende voordelen voor iedereen. Omdat ook je armen actief meedoen, train je je hele lichaam.

banner wandelsite 2023