Rondwandeling van 11 km in de provincie Gelderland. Het Hoenwaardsepad loopt door het buitengebied van Hattem, een Hanzestad aan de IJssel.

© foto Jan van Duinen

Rondwandeling van 14 km in de provincie Gelderland. Het Hartensepad loopt door het buitengebied van Renkum. Je wandelt door het mooie Renkums Beekdal met diverse dieren en planten, langs grafheuvels, beken en sprengen, door uiterwaarden en over landgoederen.

© foto Stichting Landschapsbeheer Gelderland

Rondwandeling van 13 km in de provincie Gelderland. Het Harsloërpad loopt door het buitengebied van Bennekom en Wageningen.

© foto Henk de Koning

Rondwandeling van 10 km in de provincie Gelderland. Het Hamarithapad loopt door het buitengebied van Nederhemert-Noord en -Zuid en heeft een rijke cultuurhistorie.

© foto Shutterstock

Rondwandeling van 14 km in de provincie Gelderland. Ontdek met deze rondwandeling het mooie buitengebied van Voorthuizen. Je wandelt door bos, over zandpaden, langs beken en door weilanden.

© foto Stichting Landschapsbeheer Gelderland

Rondwandeling van 15 km in de provincie Gelderland. Het Goilberdingerpad loopt door het buitengebied van Culemborg.

© foto Stichting Landschapsbeheer Gelderland

Rondwandeling van 9 km in de provincie Gelderland. Het Glindhorsterpad loopt door weilanden, langs boerenerven en beken in het prachtige gebied van de Glind.

© foto Dick te Voortwis

Rondwandeling van 13 km in de provincie Gelderland. Ontdek het afwisselende landschap van Gaanderen. Je wandelt langs de Oude IJssel, over rivierduinen en langs oude sporen van de ijzerindustrie.

© foto Gerrit Achterkamp

Rondwandeling van 16 km in de provincie Gelderland. Het Fliertpad loopt door het mooie buitengebied Twello (Voorst). Ontdek statige landgoederen, karakteristieke boerderijen en het beekdal van de Fliert.

© foto Stichting Landschapsbeheer Gelderland

Rondwandeling van 13 km in de provincie Gelderland. Deze rondwandeling loopt door het buitengebied van Erichem. Je wandelt door weilanden, langs sloten, door een wijngaard en door het Betuwse stadje Buren. Het Errekomsepad biedt rust, kleinschaligheid en de combinatie van cultuur en natuur.

© foto Stefan Claessens

Rondwandeling van 16 km. Het Engelroderpad loopt door het buitengebied van Beusichem. Je wandelt over landgoederen en weilanden, door een waterrijk gebied, door historische kernen en langs boomgaarden. Een prachtige afwisseling van cultuur en natuur.