Rondwandeling van 11 km in de provincie Gelderland. Het v loopt langs laken, over boerenland en langs de rivier in het prachtige buitengebied van Zutphen. Via de verlengde route loopt u langs de IJssel. 

© foto Cees Versteeg

Rondwandeling van 14 km in de provincie Utrecht. Het Daatselaarsepad loopt over landgoederen, boerenerven en langs delen van de Grebbelinie in de Gelderse Vallei. Zodoende kunt u het mooie buitengebied van Woudenberg, Scherpenzeel en Leusden ontdekken. 

© foto Landschap Erfgoed Utrecht

Rondwandeling van 9 km vanuit Leersum en 11 km vanuit Amerongen in de provincie Utrecht. Deze route loopt over landgoederen, boerenerven, zuwes en lanen. Wandelend op de rand van het karakteristieke kampenlandschap en door het ontginningslandschap kunt het mooie buitengebied van Amerongen en Leersum ontdekken. 

© foto Willem van Leuveren

Rondwandeling van 14 km in de provincie Gelderland. Het Lauwsepad loopt door het mooie buitengebied van Beneden-Leeuwen. U wandelt door een van de eerste ruilverkavelingsgebieden van Nederland en door mooie uiterwaarden langs de Waal.

© foto WS Rijk Ploeg

Rondwandeling van 14 km in de provincie Gelderland. Het 14 kilometer lange Kreelsepad loopt door het buitengebied van Ede. U wandelt door een klein, oud landbouwgebied met vennen te midden van een groot heidegebied, oude zandverstuivingen, hoge stuifduinen, eeuwenoude grafheuvels en de stuwwallen van de westelijke Veluwe.

© foto CODA Apeldoorn

Rondwandeling van 13 km in de provincie Gelderland. Het Kopermolenpad loopt door het gebied van Wenum Wiesel. U wandelt langs beken, over historische paden en enken, door weilanden en beekdalen. Laat u verrassen door dit bijzondere afwisselende landschap.

© foto Stichting Landschapsbeheer Gelderland

Rondwandeling van 13 km in de provincie Gelderland. Ervaar het prachtige, cultuurhistorische landschap van Klarenbeek. U wandelt door weilanden en bossen, over landgoederen, langs beken en historische boerderijen.

© foto Stichting Landschapsbeheer Gelderland

Rondwandeling van 16 km in Gelderland. Het Kandiapad loopt door het mooie buitengebied van Groessen. U wandelt door het rivierenlandschap van de Rijn met fraaie vergezichten, over dijken, langs de oeverwal, over kerkpaden en door uiterwaarden.

Landschap Erfgoed Utrecht

Rondwandeling van16 km in de provincie Utrecht. Ontdek het mooie buitengebied van Renswoude en Veenendaal. U wandelt over oude en nieuwe landgoederen en langs forten en kastelen. Geniet van afwisselende landschappen, rust, cultuur en natuur.

© foto Stichting Landschapsbeheer Gelderland

Rondwandeling van 16 km in de provincie Gelderland. Het Husloapad loopt door het mooie buitengebied van Loo in de buurt van Duiven. U wandelt door het rivierenlandschap van de Rijn, over dijken, langs waaien, door uiterwaarden en weilanden.

© foto Landschap Erfgoed Utrecht

Rondwandeling van 12 km in de provincie Utrecht. Het Houtdijkenpad loopt door de polder, over boerenland en langs de Oude Rijn in het buitengebied van Kamerik. Geniet van de slingerende rivier en de lijnrechte polders.