Rondwandeling in de provincie Gelderland van 14 km. Het Rhenoijschepad loopt door de schilderachtige dorpen Rhenoy en Acquoy. De dorpen worden gekenmerkt door historische gebouwen en elementen van de Hollandse Waterlinie. 

© foto Han Bouwmeester

Rondwandeling door de provincie Gelderland van 14 km. Het Pelserpad loopt door weilanden, langs akkerranden en over historische en nieuwe landgoederen in het prachtige buitengebied van Ermelo. Ervaar rust, kleinschaligheid en een mooie afwisseling van natuur en cultuur. 

© foto Stichting Landschapsbeheer Gelderland

Rondwandeling in de provincie Gelderland van 10 km. Het Paradijspad loopt door weilanden, landgoederen en langs beken in het mooie buitengebied van Barneveld. Je wandelt door agrarisch gebied, over landgoederen, langs boerenerven en beken. Ervaar rust, kleinschaligheid en een mooie afwisseling van natuur en cultuur. 

© foto Stichting Landschapsbeheer Gelderland

Rondwandeling in de provincie Gelderland van 13 km. Het Paddenpad loopt door het mooie en afwisselende buitengebied van Wapenveld. Het landschap verandert richting de IJssel van bosrijk landschap- op de stuwwallen van de Veluwe – naar open ontginningsgebied. 

© foto Stichting Landschapsbeheer Gelderland

Rondwandeling door de provincie Gelderland van 8 km. Je wandelt door het fraaie buitengebied van Putten op en rondom landgoed Oldenaller. Je passeert het kasteelbos, boerenland,  houtwallen, beken en heide. Geniet van de rust van een eeuwenoud landgoed. 

© foto Henk de Koning

Rondwandeling in de provincie Gelderland van 14 km. Wandelend over het 14 kilometer lange Nywelepad kunt u genieten van het rivierengebied van Zaltbommel met haar historische gebouwen, oude kaden en vochtige hooilanden. 

© foto Stichting Landschapsbeheer Gelderland

Rondwandeling in de provincie Gelderland van 11 km. U wandelt door het mooie buitengebied van Wageningen rondom buurtschap de Nude. Weilanden, uiterwaarden, veenontginningen, hagen en de Grebbedijk zijn kenmerkend voor dit gebied. Ontdek de afwisseling van cultuur, natuur en verhalen over de strijd in dit gebied. 

© foto Landschap Erfgoed Utrecht

Korte rondwandeling in de provincie Utrecht van 5,5 km. Het Netelenburchpad loopt door de polder, over kavelpaden en langs de Eem. Geniet van het mooie buitengebied van Baarn. U wandelt door het open polderlandschap van Eemland, door weilanden, over kavelpaden en langs de Eem. 

© foto Landschap Erfgoed Utrecht

Rondwandeling in de provincie Utrecht van 10 km. Het Nesserpad loopt door de polder, over boerenland en langs de dijken aan de Eem. Ontdek al wandelend door het open polderlandschap van Eemland dit mooie buitengebied.  

© foto Stichting Landschapsbeheer Gelderland

Rondwandeling in de provincie Gelderland van 12 km. Het Norderpad loopt over eeuwenoude kerkenpaden, landwegen en landgoederen, langs waterpartijen en oude boerderijen in het buitengebied van Putten. Een prachtige afwisseling tussen natuur en cultuur. 

© foto Stichting Landschapsbeheer Gelderland

Rondwandeling in de provincie Gelderland van 14 km. Boerenerven, schouwpaden en historische wegen zijn kenmerkend voor het prachtige buitengebied van Nijbroek. Geniet van de rust en ruimte en ontdek de karakteristieke boerderijen.