© foto Bart van der Schagt
© foto Bart van der Schagt

Dagwandeltocht rond het Brabantse Sint Anthonisbos en de Ullingse Bergen. Nadat u door het gezellige centrum van het Brabantse brinkdorp Sint Anthonis bent gewandeld, maakt u een prachtige, zeer gevarieerde wandeling door het machtige Sint Anthonisbos met de Ullingse Bergen.

Van die bergen zult u niet al te veel merken, want het is voornamelijk een heel groot heidegebied waar u een behoorlijk stuk doorheen wandelt. In de bosrand kuiert u over hooggelegen kronkelpaadjes met betoverende uitzichten.

Na het bosachtige eerste deel, met onderweg ook paden door- en langs graslanden, loopt u een lang stuk over een rustige landweg op de rand van bos en boerenland. U wandelt naar uitspanning De Heksenboom. Daarna is het nog slechts een half uurtje naar de bushalte. De route is vrijwel geheel onverhard. Aan het begin en eind van de wandeltocht in Sint Anthonis is er horeca. Deze rondwandeling is 17 km lang en begint bij de bushalte in Sint Anthonis.

Bron: Wandelzoekpagina

Gratis routebeschrijving en GPS-track beschikbaar

Deze dagwandeltocht is 'Wandeling van de maand november 2018' bij Wandelzoekpagina. Wandelzoekpagina heeft een gratis routebeschrijving en GPS-track beschikbaar.

Gedetailleerde routekaart

Bij Wandelzoekpagina kun je HIER een gedetailleerde wandelkaart afdrukken.

banner wandelsite 2023