Foto: Wandelnet
Foto: Wandelnet

Pelgrimspad, traject Drunen-Distelberg, 17 km (LAW 7-1 (11). U verlaat Drunen. Na buurtschap Giersbergen wandelt u door de Loonse en Drunense Duinen.

Het Nationale Park, ‘de Brabantse Sahara’, bestaat uit enorme uitgestrekte zandvlaktes, waar het op het stuifzand in de zomer wel 50 graden kan worden. Het totale gebied heeft een oppervlakte van 3.500 hectare en is gelegen tussen de steden Tilburg, Waalwijk en ’s-Hertogenbosch. In het gebied leven allerlei grote en kleine bijzondere diersoorten. Uw route eindigt vandaag in het buurtschap Distelberg in de gemeente Haaren.

Wandelkaart van deze wandelroute gratis downloaden

U kunt de routebeschrijving en wandelkaart van deze etappe GRATIS downloaden via de website van de Stichting Wandelnet. Enige voorwaarde is dat u zich heeft geregistreerd en bent ingelogd bij Wandelnet. Registratie bij Wandelnet is geheel kosteloos. GRATIS WANDELKAART DOWNLOADEN

Wandelgids van het Pelgrimspad bestellen

Voor de liefhebbers zijn er ook wandelgidsen verkrijgbaar van het Pelgrimspad. Interesse? De wandelgids - Pelgrimspad deel 1 - kun je rechtstreeks bestellen via Wandelnet. DIRECT BESTELLEN

Lekker eten, drinken, slapen langs het Pelgrimspad

Na een inspannende dag ben je als Pelgrimspad-wandelaar toe aan een goede, voedzame maaltijd en een lekker bed. Hieronder vind je onze tip(s) voor eten, drinken en/of slapen vóór, tijdens of na je wandeling over dit Pelgrimspadtraject. Zo kun je de volgende dag weer uitgerust en vol goede moed op pad!

Onze tip: