Foto: Wandelnet
Foto: Wandelnet

Trekvogelpad, traject Ruurlo- Eibergen, 22 km (LAW 2 (20). Tijden deze etappe loopt u door het coulissenlandschap in het hart van de Achterhoek. De Achterhoek kent een rijke variatie aan bossen, weilanden, water en akkers.

Deze streek kent veel groen en heeft een besloten karakter. Het eindpunt van deze route is Eibergen. Dit plaatsje ligt aan de Berkel, ooit van grote betekenis voor de vroeger bloeiende textielindustrie.

Wandelkaart van deze wandelroute gratis downloaden

U kunt de routebeschrijving en wandelkaart van deze etappe GRATIS downloaden via de website van de Stichting Wandelnet. Enige voorwaarde is dat u zich heeft geregistreerd en bent ingelogd bij Wandelnet. Registratie bij Wandelnet is geheel kosteloos. GRATIS WANDELKAART DOWNLOADEN

Wandelgids van het Trekvogelpad bestellen

Voor de liefhebbers is er ook een wandelgids verkrijgbaar van het Trekvogelpad. Interesse? De wandelgids Trekvogelpad kun je rechtstreeks bestellen via Wandelnet. DIRECT BESTELLEN

Lekker eten, drinken, slapen langs het Trekvogelpad

Na een inspannende dag ben je als Trekvogelpad-wandelaar toe aan een goede, voedzame maaltijd en een lekker bed. Hieronder vind je onze tip(s) voor eten, drinken en/of slapen vóór, tijdens of na je wandeling over dit Trekvogeltraject. Zo kun je de volgende dag weer uitgerust en vol goede moed op pad!

Onze tip: