Wandelen in de Vogezen bij B&B Goutte à Goutte. Onze B&B met 4 kamers is gelegen net buiten het dorp  Cornimont, centraal gelegen in de  Hoge Vogezen. Rustig gelegen op 740m hoogte, waar u direct met uw wandelingen kunt starten. Het hele jaar kunt u komen wandelen in de Vogezen.

Onze wandel B&B is gevestigd in een gerenoveerde Vogezen boerderij uit 1823 met nog vele authentieke elementen. Voor u als gast is er een gastenhuiskamer met houtkachel en zithoek. Een groot terras en een heerlijke tuin met vele zitjes. Tevens een veranda waar u heerlijk kunt relaxen na uw wandeltocht in de Vogezen. In de tuin kunt u ook gebruik maken van de hottub gevuld met ons eigen bronwater.

goutte 1

We verzorgen elke dag onze gasten met ontbijt, lunchpakketten en diner. U kunt elke dag van de week aankomen. Voor wandelaars hebben we een 4-daags wandelarrangement samengesteld, waarbij u zelf uw wandelingen kunt kiezen. Uiteraard kunt u het arrangement ook verlengen naar meerdere dagen.

We zijn zelf wandelaars en hebben dan ook ruim 60 wandelingen voor u uitgezet. Uiteraard vertellen we u graag de mooie plekken tijdens uw wandelvakantie in de Vogezen. Wandelkaarten en wandelroutes zijn voor uw beschikbaar. We hebben voor iedere wandelaar een geschikte route variërend van 2- 9 uur.  Voor zowel de beginnende en de geoefende wandelaar.

goutte 4

Wandelen in de Vogezen is een waar paradijs voor elke wandelaar. Ruim 10.000 km afwisselende wandelpaden en wandelroutes allen goed gemarkeerd. Tijdens uw wandeltochten geniet u van de vele vergezichten en de gevarieerde natuur. De prachtige bloemen, de vele vogels en vlinders. De Vogezen heeft vele meren, welke zeker niet ontbreken tijdens de wandelingen. Wandelen in de Vogezen door de ongerepte bossen, de open weides en over de toppen van het Vogezen gebergte. Ondertussen genietend van de stilte en de mooie uitzichten.

goutte 2

In de wintermaanden kunt u komen wandelen in de sneeuw. Wandelen is dan ook mogelijk met sneeuwschoenen, welke u eenvoudig met uw wandelschoenen kunt gebruiken.

Kortom… U bent het gehele jaar van harte welkom om te komen wandelen in de Vogezen.

Adres: B&B Goutte à Goutte, 7 chemin des Gouttes, 88310 Cornimont in de Vogezen

Ga hier naar de website van B&B Goutte à Goutte

lokatiegoutte a goutte

Deel dit artikel