© foto Le Champion/SPARK
© foto Le Champion/SPARK

Wandelen met Le Champion. Van een rondje om op een mooie zomeravond tot een wandelevenement van formaat voor de echte kilometervreter. Wie houdt er nou niet van wandelen? De wandelevenementen van Le Champion zijn een beleving op zich. Van de start tot en met de finish is alles voor jou geregeld en onderweg zal het jou aan niks ontbreken.

Begin het wandeljaar bijvoorbeeld goed met de Egmond Wandel Marathon of ontdek de mooiste plekjes van Amsterdam tijdens de Amsterdam City Walk. Heb jij altijd al een meerdaags wandelevenement willen wandelen, dan is de Plus Wandel4daagse Alkmaar of het Soester Wandelweekend perfect voor jou. Uniek zijn ook onze sprookjesachtig verlichte evenementen met in februari de Zandvoort Light Walk en in november de Fjoertoer Egmond.

partner spark acw© foto Le Champion/SPARK

Zoals je van Le Champion kunt verwachten is de verzorging onderweg optimaal. Op de stempelposten ontvangen onze vrijwilligers je met open armen, krijg je een kleine snack of wat drinken en kun je de benen even laten rusten op het terras. Daarnaast zijn alle wandelroutes volledig uitgepijld zodat jij alleen maar hoeft te genieten. Wandel jij een keer met ons mee?

partner spark champion fjoertoer© foto Le Champion/SPARK