Lowe Alpine en Rab®, voor topklasse uitrusting en kleding voor wandelaars. Maar - wat veelzeggend is - óók voor expeditiegangers, klimmers, avonturiers en andere veeleisende buitensporters.

Equip Outdoor Technologies Group is er trots op eigenaar te mogen zijn van een aantal zeer innovatieve en functionele merken voor technische outdoorproducten, waarvan Lowe Alpine en Rab® in de Benelux het bekendst zijn. Deze merken van Equip worden conform de allerhoogste kwaliteitsnormen vervaardigd, zijn ‘fit for purpose’ en hebben wereldwijd een vooraanstaande plaats in de gespecialiseerde buitensportwinkels veroverd. Voor een overzicht van onze merken verwijzen we voor Lowe Alpine en Rab® naar onze merkenpagina op deze website. Vandaar is de stap naar de producten zelf niet zo groot meer!

For the world’s wildest places

In 1967 werd Lowe Alpine door de beroemde klimmende broers Lowe opgericht in Boulder, Colorado in de USA. In 50 jaar groeide Lowe Alpine wereldwijd uit tot één van de meest gerenommeerde, klassieke buitensportmerken. Lowe Alpine heeft zijn grote reputatie met name te danken aan innovatieve, comfortabele en functionele rugzakken en een geweldige collectie outdoorkleding en accessoires.

For the most extreme conditions in the world

Rab® is vermaard om zijn topkwaliteit donsjacks, slaapzakken, bergsportkleding en geïsoleerde jacks. Maar ook de bivakzakken en lichtgewicht tentjes van Rab® zijn vermaard. Ze worden met vertrouwen gebruikt door poolreizigers en andere avonturiers, maar ook door de allerbeste alpinisten, waaronder een groot aantal Everestbeklimmers.

Rab® producten zijn in de Benelux bij slechts een beperkt aantal gespecialiseerde buitensportwinkels te vinden.

Nadere informatie kun je krijgen bij Equip Benelux BV via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.