Wandelkrant 'te voet' - en vanzelfsprekend ook onze website tevoetonline.nl - heeft sterke banden met een aantal toonaangevende partijen in de wandelwereld. Hieronder kun je wat meer te weten komen over onze partners. Wat is de filosofie achter deze organisaties, wat betekenen ze voor de Nederlandse wandelaar en welke producten hebben ze wandelaars te bieden?

© foto Le Champion/SPARK

Wandelen met Le Champion. Van een rondje om op een mooie zomeravond tot een wandelevenement van formaat voor de echte kilometervreter. Wie houdt er nou niet van wandelen? De wandelevenementen van Le Champion zijn een beleving op zich. Van de start tot en met de finish is alles voor jou geregeld en onderweg zal het jou aan niks ontbreken.

Een charmant hotel, een gastvrij bed and breakfast, een sfeervol vakantiehuis en een gezellige camping in de natuur. Dit soort overnachtingsadressen zijn te vinden op prettigovernachten.nl. De website biedt adressen waar je o.a. als wandelaar veel service, gastvrijheid en persoonlijke aandacht zult vinden.

Foto: Wandelnet

Wandelnet wil wandelen in Nederland de plaats geven die het verdient: een goede mogelijkheid om overal te voet op pad te gaan. Omdat wandelen gezond en leuk is.

Foto Ellen Koppendraaier

De Wandelpool is er voor mensen die van wandelen houden, graag buiten en in de natuur zijn én het gezellig vinden om er met een groepje op uit te trekken. Want wandelen met andere liefhebbers is altijd leuker dan alleen!

Lowe Alpine en Rab®, voor topklasse uitrusting en kleding voor wandelaars. Maar - wat veelzeggend is - óók voor expeditiegangers, klimmers, avonturiers en andere veeleisende buitensporters.