Een charmant hotel, een gastvrij bed and breakfast, een sfeervol vakantiehuis en een gezellige camping in de natuur. Dit soort overnachtingsadressen zijn te vinden op prettigovernachten.nl. De website biedt adressen waar je o.a. als wandelaar veel service, gastvrijheid en persoonlijke aandacht zult vinden.

Veel mensen die er korte of lange tijd op uit willen, zijn op zoek naar leuke adressen met goede recreatiemogelijkheden. En ze willen vaak meer dan dat. Ze willen ook een goede maaltijd en een vriendelijke gastheer of gastvrouw. Een adres waarbij je het gevoel krijgt echt welkom te zijn.

Op prettigovernachten.nl navigeer je soepel met één klik naar alle informatie over de persoonlijk geselecteerde bed & breakfast, camping, hotel of vakantiehuis, waardoor altijd er actuele informatie en direct contact is. En vrijwel alle eigenaren van de accommodaties spreken Nederlands: handig bij het reserveren en vertrouwd tijdens het verblijf. De bezoeker boekt rechtstreeks bij de eigenaar en is daarmee verzekerd van het beste tarief.

Prettigovernachten.nl is een eigentijdse site, waar je als bezoeker heel gericht kan zoeken. Bij veel accommodaties en o.a. wandelaars is gevraagd waar behoefte aan is bij het zoeken naar aantrekkelijke logeeradressen. Zo zijn er filters ontwikkeld voor bijvoorbeeld het type accommodatie, prijzen en activiteiten in de omgeving. De één heeft zin om de volgende dag het bos per paard te verkennen; een ander wil ontspannen in de sauna na een dagje buitenactiviteiten.

Er zij meer dan 500 kleinschalige, gastvrije en sfeervolle overnachtingsplekken op prettigovernachten.nl te vinden in onder meer Nederland, Frankrijk, Duitsland, Spanje, Portugal en Italië.

Meer informatie: prettigovernachten.nl