Bent u op zoek naar een ideale uitvalsbasis voor veel wandelplezier? Een mooie, kleine en gezellige camping met een mooi zwembad in Zuid-Frankrijk? Kom dan naar Camping Le Plô en geniet van mooie wandelingen door de Sidobre, één groot avontuur met de enorme granieten rotspartijen. 

leplo 1

Kristel en Richard heten u welkom op hun 3 ha grote Camping met ruime overzichtelijke plaatsen, afhaalmenuutjes in het hoogseizoen, zuiver sanitair en verhuur van mooie chalets, caravans en ingerichte De Waard en Karsten huurtenten.

leplo 2

De Tarn wordt met zijn heuvelachtige gebied ook wel het Toscane van Frankrijk genoemd. De mooie natuur met de bergen, heuvels, zonnebloem- en wijnvelden en de stuwmeren spreekt veel mensen aan. Het klimaat is heerlijk. Van massatoerisme is geen sprake. Rust en ruimte is kenmerkend voor dit gebied met vele pittoreske dorpjes.

leplo 3

Onze camping ligt in Zuid Frankrijk in de regio Occitanie in het departement de Tarn 81. Het is een klein departement in de Midi Pyrenees, Occitanie, in het natuurpark du Haut Languedoc. Veel mogelijkheden om te wandelen en te fietsen. Bezoek ook vanuit de Camping steden als Castres, Albi, Carcassonne en Toulouse.

Adres: Camping Le Plô, 23 Rue du Plô du Catussou, 81260 LE BEZ, Frankrijk

Ga hier naar de website van Camping Le Plô

locatieleplo

Deel dit artikel