Camping Pieterom is een rustige en schone mini-/charmecamping in het groen die de unieke combinatie biedt van een verblijf tussen de schoonheid van de natuur en de gezelligheid van het dorp Sleen.

Dit dorp met verschillende restaurants, supermarkt, drogist, snackbar en warme bakker ligt namelijk op loopafstand van de camping.

pieterom kampeerveld van bovenaf

Bovenaanzicht van de ruime kampeerplekken

Camping Pieterom heeft kampeerplekken voor tent, caravan en camper. Daarnaast kunnen ook andere accommodaties geboekt worden, zoals het appartement, Pieterwagen(s), retro caravan en tipi tent. Deze laatste drie worden veel geboekt door wandelaars en fietsers voor 1 nacht wanneer ze zonder eigen tent op doortocht zijn.

pieterom kampeerveld

Het kampeerveld

Camping Pieterom ligt aan het inmiddels zeer bekende Pieterpad, maar ook aan het mooie Drenthepad. Daarnaast is er ook een aantal lokale wandel- fietsroutes die ontdekt kunnen worden. Meer zin in een culturele activiteit dan is het historische Coevorden en/of Emmen een aanrader.

pieterom pieterwagen

Pieterwagen

Camping Pieterom biedt alle gewenste faciliteiten voor wandelaars en fietsers en voert het kwaliteitslabel "Fietsers Welkom" Daarnaast is Camping Pieterom aangesloten bij de Vekabo, ANWB en is opgenomen in de Oranje Camping gids (charmecampings).

Ga voor meer informatie naar de website van Camping Pieterom

lokatiepieterom

Deel dit artikel