Voor een unieke vakantie aan de Friese meren kunnen we d'Oude Herbergh in Terherne van harte aanbevelen. Midden in Friesland in het bijzondere dorpje staat een oude rietgedekte boerderij, waar je kunt overnachten in charmante vakantiehuisjes of in een studio in het voorhuis.

De huisjes zijn van alle gemakken voorzien en liggen aan het water. De huisjes zijn te huur voor minimaal een weekend, een midweek of een week. Check voor meer informatie de website van d'Oude Herbergh; je kan via deze website eenvoudig online boeken.

oudeherberg 2

Eigenlijk is Terherne is een eiland in de Friese meren. Terherne ligt aan de oostkant van het prachtige Sneekermeer en aan de westkant van de Terkapelster Poelen. Behalve met de boot, zijn er ook prachtige wandel- en fietstochten te maken. Overal zijn pontjes die het extra aantrekkelijk maken voor fietsers om op een leuke en bijzondere manier rond de meren te trekken. 

oudeherberg 3

Voor wie van varen houdt is Terherne een waar El Dorado: Je vaart er zonder al te veel bruggen door het hele Friese Merengebied, mede door de fraaie aquaducten die er zijn aangelegd. Je geniet in- en om Terherne optimaal van de rust en de prachtige natuur van het uitgestrekte Friesland. Als extraatje zijn de Friese ‘elf steden’ stuk voor stuk een bezoek waard, in de meeste gevallen met pittoreske monumentale straatjes en grachten.

oudeherberg 4

Adres:  Utbuorren 15, 8493 MA Terherne
Tel: +31 (0)652024235 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ga naar de website van d’Oude Herbergh

lokatie doudeherberg

Deel dit artikel