oortjeshekken overnachten

Oortjeshekken in Ooij is voor menigeen in de wijde omgeving een begrip. Gelegen tussen de heuvelrug en de rivier de Waal ligt het heerlijke terras aan de dijk, waarbij je uitkijkt over de Ooijpolder en de rivier de Waal. Bij Oortjeshekken voelen gasten zich thuis; dat is al vanaf 1600 (!) het geval! 

Oortjeshekken ligt in de populaire gemeente Berg en Dal en kan beslist een bekend rust- en startpunt voor wandelaars en fietsers worden genoemd. Direct over de dijk kan je als gast je wandeling beginnen of zelf gaan zwemmen in het natuurwater van de Bisonbaai of in de rivier de Waal. Kortom; Oortjeshekken is een verblijfplaats van waaruit je de prachtige natuur direct kunt ontdekken! En voor liefhebbers is het centrum van Nijmegen, de oudste stad van Nederland, lslechts 6 km verderop.

Oortjeshekken is elke dag van de week geopend. Geniet er van een borrel in het knusse huiskamercafé. Of lekker lunchen of dineren in 't restaurant. Of simpel nagenieten van een heerlijke dag op het (overdekte) terras. En wie wil logeren kan terecht in een van de 13 authentieke hotelkamers.

Ga voor meer informatie naar de website van Oortjeshekken

oortjeshekken kaart

Deel dit artikel