Tot rust komen en daarna genieten van de heerlijke, landelijke sfeer; dat is waar onze Bed & Breakfast voor bedoeld is. Het doel van de gastvrije Thea en Gerrit is dat - na een heerlijke tijd in De Boderie - iedere gast die weer naar huis gaat een ultiem vakantiegevoel heeft ervaren.

boderie 3

De omgeving Je wandelt vanuit de B&B direct de groene natuur in. Tevens is er is een knooppuntennetwerk met fiets- en wandelroutes. En na zo’n heerlijke wandeling of fietstocht is het goed toeven bij BedenBreakfast De Boderie. Je kan er genieten van rust en ruimte in het prachtige groene Twente. Een restaurant vind je op loopafstand. En in de rest van de omgeving zijn er meer dan voldoende mogelijkheden voor een leuke dag; van culinair tot cultureel.

boderie 2

De kamers

De vijf beschikbare ruimtes hebben allen een eigen opgang, zitgedeelte met tv en een slaapkamer; sommige ruimtes hebben twee slaapkamers of een keukentje. De ruime kamers zijn voorzien van een douche, toilet en… een prachtig landelijk uitzicht! Op de website www.deboderie.nl is elke kamer afzonderlijk afgebeeld en de prijzen worden erbij vermeld. 

boderie 1

B&B De Boderie is overigens ook geschikt voor een grotere groep of een familie door het combineren van diverse kamers. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

BenB De Boderie, Markgravenweg 5, 7665 RS Albergen.
Contact: Gerrit en Thea Lansink

Ga hier naar de website van B&B De Boderie

lokatieboderie

Deel dit artikel