Welkom bij B&B Casa Domingo. Verblijf in onze centraal in Andalusië gelegen B&B Casa Domingo in Álora, waar plezier en ontspanning elkaar ontmoeten. De centraal in Andalusië gelegen B&B Casa Domingo is een heerlijke uitvalsbasis om het échte Spanje te ontdekken! 

casadomingo 3

Al bij de ontvangst vertellen we over de veelheid aan verborgen pareltjes die je nog lang na je vakantie zult blijven herinneren; ze verleiden vele gasten om nog eens terug te komen. B&B Casa Domingo krijgt dan ook al 17 jaar zéér mooie reviews op Google en Tripadvisor, een teken dat je met een gerust hart bij deze accommodatie kan boeken voor een onvergetelijke vakantie!

casadomingo 2

B&B Casa Domingo is een specialist en geprivilegieerd partner van het befaamde Caminito del Rey, al meer dan 17 jaar de onbetwiste nummer 1 in Álora volgens Tripadvisor! Gasten kunnen rekenen op een unieke ervaring. In een warme, gemoedelijke sfeer ervaar je het beste wat Andalusië te bieden, waarbij rekening wordt gehouden met ieders individuele wensen. B&B Casa Domingo staat garant voor een unieke en onvergetelijke vakantie!

casadomingo 1

Je kan er gebruik maken van vele wandelroutes van eigen ontwerp - zowel voor beginners als gevorderden - en die geschikt zijn voor elk moment van het jaar. Daarnaast wordt je voorzien van gedetailleerde informatie over het Caminito del Rey.

B&B Casa Domingo, voor een wandelvakantie om nooit te vergeten!

B&B Casa Domingo, Arroyo Causino, 4A - buzon 22, 29500 Málaga

Ga hier naar de website van B&B Casa Domingo

lokatiecasadomingo

Deel dit artikel