Torre Nova Resort & Spa is een kleinschalig en luxe vakantieresort op een 19e eeuws Catalaans landgoed. Er zijn 8 high-end vakantieappartementen met veel ruimte, comfort en privacy, geschikt voor 2 tot 7 personen.

torre nova 2

De appartementen beschikken over een ruime woon-eetkamer met compleet uitgeruste keuken, 1 tot 3 slaapkamers met boxsprings van 2.10 x 1.80m, 1 of 2 badkamers en een eigen terras in de tuin of een of meer balkons. Het resort biedt fraai uitzicht op het zwembad, de groene vallei, het kasteel en het middeleeuwse dorpje. Er is een grote mediterrane tuin met (in voor- en najaar een verwarmd) zwembad (15 x 5m) voor ontspanning en verkoeling. Geniet ook van onze wellness met sauna en jacuzzi. Alle voorzieningen op loopafstand in het dorp. 

torre nova 3

Torre Nova Resort & Spa ligt in de de Penedès wijnstreek en is een perfecte uitvalsbasis voor wandelaars. Midden in de natuur en aan de rand van het middeleeuwse dorpje La Torre de Claramunt. Je kunt er direct vanaf het resort prachtige wandelingen maken door de bossen en heuvels, langs wijnvelden en schilderachtige boerderijen., Weg van de massa, maar slechts op 45 minuten van wereldstad Barcelona, 30 minuten van de stranden van de Costa Dorada en 20 minuten van wandelparadijs Montserrat, met haar beroemde klooster. Wij bieden o.a. via wandelapp WikiLoc een keur aan spectaculaire wandelingen in de directe omgeving van het resort.

torre nova 4

Authenticiteit, rust, natuur, cultuur, gastronomie en actief plezier. Kom genieten van een wandelvakantie bij Nederlanders Jacqueline en Geert en beleef op Torre Nova het échte Spanje!

Reviews op Google en Tripadvisor *** en 7 Zoover Gold Awards.

Adres: Torre Nova Resort & Spa, Carrer Torre Nova 14, 08789 La Torre de Claramunt, Spanje

Ga hier naar de website van Torre Nova Resort & Spa

locatietorrenova

 

Deel dit artikel