Buitensportwinkels

Materialen voor wandelaars zijn niet overal te koop. Daarvoor moet je zijn bij goed geoutilleerde buitensportwinkels, waar ze je een kundig advies kunnen geven. En hoewel deze winkels niet in elke plaats te vinden zijn, er zijn er gelukkig een flink aantal van in Nederland.

In onze rubriek Outdoorwinkels presenteren wij een aantal van deze gespecialiseerde winkels met buitensportartikelen. Je kunt zo meer te weten komen over deze buitensportwinkels, die allemaal een uitgebreid assortiment voor wandelaars hebben. Je kunt de outdoorwinkels selecteren op provincie. Als je géén selectie maakt krijg je het totaaloverzicht van alle wandelspecialisten.

Wil je meer weten van een bepaalde buitensportwinkel? Klik dan op LEES VERDER; je krijgt dan meer informatie te zien, zoals: waarin ze zijn gespecialiseerd, wat de contactgegevens zijn en tevens een landkaart en waar je ze precies kunt vinden. Je kunt op deze pagina de informatie van de betreffende winkel ook gemakkelijk delen met bevriende wandelaars.

Zoek een buitensportwinkel bij jou in de buurt