© foto Helge Roeske

LEKI trekkingstokken bieden vertrouwen en veiligheid, zowel tijdens een training als bij al jouw dagelijkse wandelingen, trekavonturen en bergactiviteiten. Je goed voelen, bezig zijn met je gezondheid en bewegen wordt steeds belangrijker.

Hét vernieuwde allround model voor trekking, de LEKI MAKALU en hét high-end model voor hooggebergte, de SHERPA.FX.One, zijn beide voorzien van de nieuwe Aergon Air grip. De Aergon Air biedt comfort en ondersteuning, dankzij de ergonomische vorm. Deze vernieuwde technologie geeft je alle ondersteuning die je nodig hebt om je doel te bereiken. Deze nieuwe ergonomische grip is makkelijk aan te passen en heel eenvoudig in het gebruik.

uitrusting leki sherpa 2

Wandelen met LEKI trekkingstokken heeft voor elke sporter vier belangrijke voordelen:

  • het is gezonder
  • het geeft meer comfort
  • het zorgt voor meer uithoudingsvermogen
  • het verhoogt de veiligheid

Door de LEKI trekkingstokken correct te gebruiken worden meer spiergroepen getraind, waardoor je sterker wordt en meer kracht uit je bewegingen kunt halen. Trekking is een leuke manier om je bestemming te verkennen.

De MAKALU is een absolute klassieker waar je altijd op kunt vertrouwen tijdens jouw trektocht! Deze trekkingstok is, net zoals de SHERPA.FX.One, uitgerust met de opnieuw ontworpen Aergon Air. Deze vernieuwde generatie grip is speciaal ontworpen voor het trekking segment. De technologie is verbeterd voor nóg meer controle en comfort. De holle kerntechnologie maakt een combinatie mogelijk van een lichtgewicht constructie met grote, ondersteunende oppervlakken die voldoen aan alle ergonomische eisen van jouw hand. De bovenkant van de grip van de Aergon Air is volledig met rubber bekleed voor maximale grip en controle bij het bergafwaarts wandelen.

uitrusting leki makalu

De LEKI MAKULU trekkingstokken

Naast de Aergon Air zijn beide trekkingstokken van nog meer features voorzien. Zo heeft de MAKALU het Speed Lock Plus systeem. Dit maakt het proces van verstellen snel én gemakkelijk. Hierdoor kan de lengte van de stok eenvoudig aangepast worden tussen de 110 en 145 centimeter. De aluminium schacht van de MAKALU geeft goede stabiliteit en maakt het daarom de perfecte metgezel voor al jouw trekking-avonturen!

uitrusting leki sherpa 1

De LEKI SHERPA.FX.One

De SHERPA.FX.One is uitgerust met een flexibele punt, waardoor de Big Mountain Basket direct op de berg kan worden geplaatst in geval van sneeuw. Met een verstelbare lengte tussen 120 en 140 centimeter, is de SHERPA.FX.One de ideale trekkingstok voor in de bergen.

Wil je meer weten over LEKI en diens collectie?uitrusting leki logo black

Kijk snel op www.leki.nl of www.leki.com voor meer informatie!

Deel dit artikel