Al meer dan 100 jaar wordt bij HANWAG bijzondere nadruk gelegd op de pasvorm van wandelschoenen. Toen Hans Wagner het bedrijf ooit oprichtte, zag de wereld – en de schoenmakershandel – er een totaal anders uit.

Maar toch zijn er dingen die niet veranderen: Hanwag’s pasvorm is nog steeds legendarisch. De meer dan honderd jaar ervaring, vakmanschap van het hoogste niveau, zorgvuldig geselecteerde materialen en complexe productieprocessen verklaren waarom.

Voor veel wandelaars is de pasvorm het belangrijkste criterium voor een wandelschoen. Pasvorm is niet zichtbaar; je merkt het pas als de schoen niet past. Individualiteit is het sleutelwoord. De vorm van je voet houdt direct verband met de pasvorm; er zijn geen twee voeten zijn hetzelfde. Diversiteit is dus de oplossing. Zo wordt er specifiek ingespeeld op individuele pasvormwensen en zijn ze bij Hanwag al jaren geleden begonnen met het ontwikkelen van onze speciale leesten.

Torsby Low SF Extra GTX

Deze lage, multifunctionele en comfortabele schoen is van hoge kwaliteit. De schoen heeft een moderne look en is het hele jaar door uitermate geschikt voor ontspannen dagwandelingen in binnen- en buitenland. De Torsby Low SF Extra GTX is uitgerust met een waterdicht en ademend GORE-TEX membraan en heeft een duurzaam bovenwerk van suède en nubuckleer.

uitrusting hanwag schoen thorsby lowcut

De schoen heeft een gripvaste HANWAG Endurance Hike loopzool en een waterdichte en ademende GORE-TEX voering. Het kwalitatief hoogwaardige bovenmateriaal vormt zodoende een ideale basis voor heerlijke uitstapjes in de natuur. De schoen is gemaakt van hoogwaardig suède en nubuckleer en is geschoeid over de StraightFit Extra leest. Deze scoort, naast een goede pasvorm in de middenvoet, hoge punten op het gebied van comfort dankzij behoorlijk meer ruimte in het voorvoetgedeelte. Hierdoor wordt een rechte stand van de grote teen mogelijk gemaakt (zie illustratie hieronder).

uitrusting comfort sketch malk

Het model is bovendien uitgerust met een comfortabele zool. De Endurance Hike loopzool wordt namelijk gecombineerd met een uitstekend dempende PU tussenzool. In combinatie met een hoogwaardige binnenzool en extra versteviging van hiel tot middenvoet biedt dit een bijzonder goede demping, waardoor een soepele afrolbeweging van de voet mogelijk is.

• Membraan: GORE-TEXuitrusting logo hanwag
• Bovenmateriaal: Nubuckleder/nubuckleer, Suède, Textil
• Buitenzool: Hanwag Endurance SF Extra
• Voering: GORE-TEX
• Gewicht per paar: 940 g (maat 8)
• Leest: StraightFit Extra

Kijk op de website van HANWAG voor een dealer bij je in de buurt

Deel dit artikel