© foto's Le Champion

De businessinschrijving van de Pink Ribbon Dam tot Dam Wandeltocht 2023 is uitverkocht. Het wandelevenement van sportorganisatie Le Champion, dat op zaterdag 16 september plaatsvindt, heeft het businessonderdeel dit jaar geïntroduceerd en kan het direct als een succes bestempelen...

Inmiddels staan er 100 bedrijventeams ingeschreven, die zich aan een route wagen over 10 of 20 kilometer. Individueel zijn er nog wel stempelkaarten beschikbaar voor de routes van 10, 20, 27 en 42 kilometer. In totaal staan er al 9.000 wandelaars ingeschreven. Er zijn nog plaatsen beschikbaar, dus doe ook mee met het gezelligste ééndaagse wandelevenement van Nederland.

wandelnieuws dam dam 3

De Pink Ribbon Dam tot Dam Wandeltocht staat bekend als het gezelligste ééndaagse wandelevenement van ons land. Onderweg kunnen wandelaars genieten van versierde straten, uitgebreide verzorgingsposten en muziek. De routes nemen deelnemers mee langs de mooiste plekken tussen Amsterdam en Zaandam.

De drie langste afstanden genieten van een heel bijzondere startlocatie, namelijk de Dam in Amsterdam. Nadat Amsterdam is aangedaan volgen zij grotendeels het parcours van de Dam tot Damloop, die de dag erna plaatsvindt, richting Zaandam. De 10 km start vanuit het Dam tot Dam Park in Zaandam en komt onder andere door het Darwinpark. Alle wandelaars finishen uiteindelijk in het Dam tot Dam Park in Zaandam. Hier worden deelnemers feestelijk onthaald, ontvangen hun welverdiende medaille en genieten daarna van een vol podiumprogramma.

wandelnieuws dam dam 4

Business Walk

Wegens het succes van de businessloop van de Dam tot Damloop, heeft Le Champion besloten in 2023 het businessonderdeel te ontwikkelen bij de Pink Ribbon Dam tot Dam Wandeltocht. Collega’s en zakenrelaties kunnen samen wandelen en profiteren van meerdere voordelen. Zo worden ze onder andere bij de start opgevangen in een businesstent, kunnen ze een teamfoto laten maken en ontvangt men consumptiebonnen voor het finishfeest. Een sportieve en gezellige teambuildingactiviteit, die goed is gevallen bij bedrijven uit de omgeving van onze hoofdstad.  

wandelnieuws dam dam 5

Dam tot Dam Weekend

Het Dam tot Dam Weekend is het grootste sportieve weekend van Nederland. Le Champion organiseert in hetzelfde weekend namelijk ook de Damloop by night op zaterdagavond en op zondag de Saxo Dam tot Dam FietsClassic en het grootste hardloopevenement van ons land: de Dam tot Damloop. Inschrijven voor deze evenementen is mogelijk op www.damloop.nl en www.saxodamtotdamfietsclassic.nl.

Inschrijven Inschrijven voor de Pink Ribbon Dam tot Dam Wandeltocht kan t/m maandag 4 september of totdat het deelnemerslimiet is bereikt, via www.pinkribbondamtotdamwandeltocht.nl.

wandelnieuws dam dam 6

Deel dit artikel