Eindelijk, we mogen weer! Van 12 tot en met 15 juli 2022 kan er royaal worden gewandeld op de mooie, groene Veluwe. Na bijna drie jaar afwezigheid keert de Cantharel Internationale 4Daagse Apeldoorn weer terug voor alweer de 67ste editie.

Deze Vierdaagse is plezierig en uitermate geschikt voor zowel doorgewinterde wandelaars als voor beginners. Waarom? Deelnemers hoeven niet persé vier dagen mee te doen en kunnen daarnaast ook nog kiezen uit korte en langere afstanden. Je hebt de keuze uit 12, 20, 30 en 40 kilometer per dag. En je kan ook gewoon één, twee of drie dagen deelnemen in plaats van alle vier de dagen. Je kan je nu al voor de vierdaagse inschrijven.

Nieuwe editie

“Het is weer erg leuk om de Vierdaagse te kunnen organiseren”, vertelt Irma Woudenberg, bestuurslid van de organisatie. “Iedereen is erg blij dat het weer zover is. We merken dat ook aan onze vrijwilligers; zij staan te popelen om de wandelaars weer te ontvangen.”

Voor degenen die al bekend zijn met de Cantharel Internationale 4Daagse Apeldoorn is het handig om te weten dat er wel een verandering is. Irma Woudenberg: “Wij hebben dit jaar besloten de 50 km niet meer te organiseren. De laatste jaren liep het aantal deelnemers voor die afstand terug. Voor de harde kern misschien teleurstellend nieuws. Alle wandelaars kunnen er echter vanuit gaan dat de organisatie zich 100% inzet voor een optimale wandelervaring van de deelnemers.”

De organisatie sluit dit jaar aan op het thema van de gemeente Apeldoorn: Royaal en groen wandelen. Mooie bijkomstigheid is dat dit ook echt bij de kernwaarden van de Vierdaagse hoort. Wandelaars moeten genoeg ruimte krijgen tijdens het wandelen en echt kunnen genieten van de natuur.

De wandeldagen

Elke dag van de Cantharel Internationale 4Daagse Apeldoorn speelt zich af in een ander gebied in de omgeving van Apeldoorn. Op de vierde dag krijg je als deelnemer, begeleid door vrolijke muziek, de welverdiende bloemen, medaille en warme ontvangst door organisatie, vrienden en familie.

Kijk voor meer informatie of inschrijven op de website van de Vierdaagse.

 

Deel dit artikel