Le Champion heeft de inschrijving van de 3e editie van het Soester Wandelweekend op zaterdag 22 en zondag 23 augustus inmiddels geopend. De verschillende routes van 10, 20 en 30 km laten de mooiste plekjes van Baarn en Soest zien. In de komende editie is het op zaterdag Baarnse Bossendag; op zondag is het Soester Duinendag.

Twee dagen lang kunnen de deelnemende wandelaars genieten van een fantastische omgeving. Op de Baarnse Bossendag lopen de wandelaars o.a. door het Baarnse Bos, langs Paleis Soestdijk en door de fraaie gebieden de Hooge en Lage Vuursche. Op zondag gaan de deelnmers tijdens de Soester Duinendag over o.a. de fraaie, bloeiende heide, de grote zandvlaktes van de Soester Duinen en vliegbasis Soesterberg. Le Champion heeft ervoor gekozen om in vergelijking met vorig jaar de dagen om te wisselen, zodat wandelaars die structureel alleen op zaterdag of zondag kunnen meedoen, nu ook van de andere route kunnen genieten. Omdat het Soester Wandelweekend de opening is van de jaarlijkse Soester Gildefeesten is de start en finish op beide dagen op het Gildeterrein in Soest.

Wandelaars kunnen zich inschrijven via de website van de organisatie. Behalve individueel kan er dit jaar ook als groep worden ingeschreven (vanaf 5 personen).

Klik HIER voor meer informatie of om in te schrijven.

Deel dit artikel