Het is al weer bijna acht jaar geleden dat op 8 mei 2012 de eerste Wandel4daagse van Haarlem plaats heeft gevonden. Als deelnemer beleef je tijdens dit wandelevenement de prachtige, veelzijdige omgeving van Haarlem optimaal.

En ook binnen de stadswallen biedt de hoofdstad van Noord-Holland veel moois. De Wandel4daagse Haarlem wordt dit jaar georganiseerd van donderdag 30 mei t/m zondag 2 juni. Vier dagen achter elkaar voor vrijwel iedereen. Er is namelijk keuze uit zes afstanden, 10 km, 15 km, 20 km, 25 km, 30 km en 40 km.

Omgeving

In Haarlem en omgeving kijk je echt je ogen uit. Vier dagen door verschillende landschappen. Over de Boulevard tussen Bloemendaal en Zandvoort. Door Spaarnwoude, Spaarndam, Penningsveer. Langs de Spaarne en de Mooie Nel. Op andere dagen door het duin- en bosgebied bij Overveen, Bloemendaal, Santpoort en landgoed Beeckestijn. De laatste dag naar de Molenplas en omgeving met op de terugweg de Haarlemmerhout met het Provinciehuis. Kortom, teveel om op te noemen. Heel praktisch is de ligging van de start- en finishlocatie, op een steenworp afstand van de het treinstation Bloemendaal. Kom je met de auto? Bij het Kennemersportcenter kunnen meer dan 1000 auto’s gratis parkeren.

Deelnemersaantal

De organisatoren houden rekening met 1000 tot 1500 deelnemers  en rekenen daarbij op veel wandelaars, die voor het eerst aan de Wandel4daagse Haarlem willen meedoen. Uit Haarlem, IJmuiden en de nabije omgeving. Maar ook uit Amsterdam, Amstelveen, Hoofddorp en andere grote steden in Noord-Holland en de Randstad.

Info en inschrijven

Op de website van de organisatie vind je meer informatie en kun je je inschrijven.

Deel dit artikel