© foto Shutterstock
© foto Shutterstock

Als je aanwezig wilt zijn bij het NMF Kamermuziekfestival bij Natuurmonumenten in het weekend van 5 tot en met 7 april 2019 kun je je alvast aanmelden. Je kunt dan in een bijzondere omgeving luisteren naar de muziek van bekende musici en jonge en bevlogen talenten.

De concerten vinden plaats op ongebruikelijke locaties als kastelen, landhuizen, boerderijen, forten en andere cultuurhistorische gebouwen, die in de natuur zijn gelegen. De muzikanten spelen op instrumenten van het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds. De concerten vinden plaats door heel Nederland; in elke provincie is er wel een voorstelling te beluisteren.


wandelnieuws schaep shutterstockEén van de vele locaties: Landhuis Schaep en Burgh te 's Graveland - © foto Shutterstock

Voorafgaand aan de concerten is er vrijwel altijd een bijprogramma. Zo kun je soms voorafgaand aan de voorstelling een korte wandeling met een boswachter van Natuurmonumenten maken of vindt er een rondleiding plaats over het landgoed of door de tuin rond de accommodatie. Ook krijg je veelal de kans om in gebouwen de sfeer van vroeger op te snuiven. 

Op de website van Natuurmonumenten kun je je aanmelden voor een uitvoering. Je kunt er tevens het hele dagprogramma zien én ook of er nog plaats is.

Een leuk idee voor een niet alledaagse dagbesteding. Kom ook luisteren!

Deel dit artikel