Leki wandelstokken
© foto Helge Roeske

LEKI trekking stokken bieden vertrouwen en veiligheid, zowel tijdens een training als bij al jouw dagelijkse wandelingen, trekavonturen en bergactiviteiten. Je goed voelen, bezig zijn met je gezondheid en bewegen wordt steeds belangrijker.

Voor dit seizoen zijn de LEKI trekking stokken voorzien van de nieuwe Aergon Air grip. De Aergon Air biedt comfort en ondersteuning, dankzij de ergonomische vorm.

Aergon Air

De vernieuwde Aergon Air technologie geeft je alle ondersteuning die je nodig hebt om je doel te bereiken. Een ultieme trekkinggrip met maximale ergonomische ondersteuning. Begeleiding, controle en comfort als nooit tevoren.

  • Hollow core - Lichtgewicht constructie met verhoogd ergonomisch greep oppervlak
  • Positive Angle Top - Ergonomische ondersteuning voor een ontspannen pols
  • Guiding Nose - Voor maximale grip en perfect comfort bergafwaarts
  • Diamond Surface - Maximale gripzone met een volledig rubberen achterkant

uitrusting leki 65221082 e

Waarom lopen met stokken?

Wandelen met LEKI trekking stokken heeft voor elke wandelaar vier belangrijke voordelen:

  • Ontlasten van spieren – Minder snel moe dankzij het ontlasten van je enkels, knieën en heupen.
  • Van tweevoeter naar viervoeter – Gelijke verdeling van krachten omdat de stokken fungeren als een “extra paar benen”.
  • Meer uithoudingsvermogen – Met stokken word je gedwongen om rechtop te lopen. Dankzij een rechtere lichaamshouding heb je beschikking over een optimale longcapaciteit
  • Extra stabiliteit – Minder risico op uitglijden of vallen dankzij twee extra contactpunten.

Je mag gerust concluderen dat lopen met stokken gezonder is, meer comfort geeft en ideaal is voor jouw uithoudingsvermogen en veiligheid. Trekking met stokken is dé perfecte manier om je bestemming te verkennen.

LEKI gaat de toekomst in met een nieuwe merkidentiteit

LEKI straalt vanaf maart 2022 een nieuwe, uitgebreide merkidentiteit uit. Een wezenlijk onderdeel hiervan is een nieuw logo. De continue ontwikkeling van het merk is een logische evolutie in dit proces en legt meer focus op de essentie.

De nieuwe merkidentiteit bouwt voort op stabiele waarden die al sinds de oprichting diep in het bedrijf geworteld zijn, waarbij de focus ligt op innovatie en topkwaliteit. LEKI draait om snelheid, controle, comfort, veiligheid en simpelweg het gevoel dat je krijgt wanneer je weet dat je op je materiaal kunt vertrouwen.

LEKI volgt met succes de regel om elk seizoen minstens één innovatie of productontwikkeling te introduceren, altijd in combinatie met de hoogste kwaliteitsnormen.

Wil je meer weten over LEKI en diens collectie? uitrusting leki logo black

Kijk snel op de website van LEKI voor meer informatie.

 

Deel dit artikel