De kerst en de - voor velen van ons - bijbehorende kerstvakantie zijn bij uitstek de dagen dat we wandelplannen kunnen maken voor 2022. En hoe leuk zou het zijn als de Heuvelrug Natuurwandel4daagse in die plannen voorkomt!

Zo ben je verzekerd van minstens vier geweldige wandeldagen in de prachtige natuur van de Utrechtse Heuvelrug. Vrijwel volledig onverhard, door prachtige naald- en loofbossen, over eindeloze heidevelden en zandverstuivingen en stuk voor stuk routes met veel variatie.

100% coronaproof

Niet onbelangrijk: de Heuvelrug Natuurwandel4daagse is 100% coronaproof. Je wandelt op eigen gelegenheid, alleen, met z’n tweeën of met een klein gezelschap. Veiliger wordt het niet…

heuvelrug moeras

Quality time

En wat is nu leuker dan vier heerlijke dagen dwalen over de Heuvelrug? Met je partner, zoon, dochter of met je beste wandelmaatje. Vier dagen quality time in de natuur, ver weg van alle hectiek. Lekker bijkletsen en eindeloos genieten van rust en ruimte tijdens de speciaal voor jou uitgezette avontuurlijke wandeltochten.

Inschrijven met 10% vroegboekkorting tot 3 januari 2022

Mocht je aan de kerstdis of in de week erna besloten hebben mee te doen met de Heuvelrug Natuurwandel4daagse, schrijf dan in vóór 3 januari 2022. Je profiteert dan nog van 10% vroegboekkorting. Wil je alvast wat voorpret? Kijk dan eens bij de fotogalerij met ingezonden foto’s van de wandelaars van 2021!

Kijk hier voor alle informatie van Heuvelrug Natuurwandel4daagse 2022

Deel dit artikel