wandelwol wandelen
© foto Shutterstock

De populariteit van de producten van de Dames van WandelWol is bij veel wandelaars genoegzaam bekend. Nu er op zo’n grote schaal individueel gewandeld wordt in Nederland geven we je graag een update van het complete WandelWol assortiment van de Dames van WandelWol.

Antidruk-wol

WandelWol antidruk-wol voor druk- en wrijvingsplekken aan de voet. Preventief te gebruiken of wanneer bijvoorbeeld de blaar al is ontstaan. Ook toe te passen bij likdoorns, pijnlijke eeltlocaties etc. Eenvoudig toe te passen. Trek de sok uit, leg een dot WandelWol antidruk-wol op de zere plek aan de voet en trek de sok weer aan. Op de website van WandelWol staan vele filmpjes waar diverse voetklachten worden ingepakt met duidelijk beeldmateriaal.

WandelOliën

De beide WandelOliën Akkermint en (nu met vernieuwd receptuur) Kaneel zorgen ervoor dat je gesmeerd de dag doorkomt. Je voeten worden verwend met deze heerlijk geurende oliën. Ben je een fris typje? Kies dan voor WandelOlie Akkermint. Liever een wat warmere geur? Dan is WandelOlie Verwarmend iets voor jou. Puur natuur en zonder toegevoegde chemische ingrediënten. Het verzorgt de voethuid, maar ook te gebruiken op de rest van je lijf. Dagelijks te gebruiken en geschikt voor ieder persoon en iedere voet.

WandelHout

Heb je bij lange wandelingen juist last van dikke handen tijdens het lopen of stramme handen? Gebruik dan WandelHout van de Dames van WandelWol. Deze houtjes voorkomen de klachten door tijdens het wandelen toe te passen. Het stimuleert de doorbloeding en voorkomt klachten aan de handen. Handig met een polskoordje en licht van gewicht.

Helende crème

Nieuw in het WandelWol®-assortiment: WandelWol Helende crème met duindoorn­extract voor de ruwe beschadigde en ­geïrriteerde huid, WandelWol Zuivere Lanoline voor de huid met o.a. kloven en WandelWol Lippenbalsem met aloë vera, lanoline en uv-filter. Geschikt bij alle ­weersomstandigheden.

Meer informatie vind je op de website van de Dames van WandelWol of volg de Facebook & Insta WandelWol-pagina!

uitrusting wandelwol assortiment

 

Deel dit artikel